About Design Therapy :)

Proiectul Design Therapy a început din nevoia de a crea un spaţiu de relaxare, fie şi virtual, unde se regăsesc poveşti frumoase, oameni care cred că pot schimba ceva prin ceea ce fac sau ce produc, spaţii care să te inspire. De aceea, Design Therapy vorbeşte mult despre ambiente, despre lucrurile care îşi pun amprenta asupra vieţii noastre chiar şi fără să ne dăm seama, dar şi despre oamenii din spatele acestor lucruri.

Însă, aşa cum îi spune şi numele, proiectul Design Therapy împleteşte două pasiuni: designul, în orice formă a sa, şi psihologia, în special partea care se leagă de comunicare. Toate vin pe fondul celor aproape 15 ani de experienţă ca jurnalist, editor şi project manager în media, a cursurilor de Design de Interior, de specializare în Relaţii Publice, dar şi a formării ca psiholog. Prin urmare, tot ce înseamnă comunicare este trecut prin filtrul „designerului”, adică produsul final este un proiect personalizat, unic pentru toţi cei ce aleg să înteracţioneze cu Design Therapy.

Vă doresc zile pline de inspiraţie! Enjoy!

Diana Moldoveanu

7 thoughts on “About Design Therapy :)

 1. Numele meu este Florin Popa si va scriu in calitate de urmaritor al site-ului, admir blogul dumneavoastra si informatiile si lucrarile din acesta le gasesc foarte valoroase.
  Grupul de firme Luxury se ocupa cu producerea si distribuirea de Profile decorative arhitecturale pentru exterior si interior si mereu suntem in cautare de noi parteneri pentru dezvoltarea segmentului de amenajari interioare.
  Deasemenea grupul de firme Luxury, are in componenta si distributie de materiale pentru amenajari interioare: tapet, perdele si draperii, materiale textile, mocheta, covor pvc, parchet, gresie, faianta, piatra naturala precum si mobilier la comanda.
  Pentru mai multe detalii puteti vizita unul din site-urile noastre:
  http://www.interior-store.ro
  http://www.pardoseli-magazin.ro
  http://www.profilhd.ro

 2. Stimata Doamna Diana Moldoveanu ,
  Am transmis pe site-ul http://www.interior-store.ro o prezentare privitoare la firma ENSOLA – iluminatul interior si exterior LED. (…) SC ENSOLA SRL va ofera cea mai buna solutie eficienta – iluminatul LED „. Aproape 80% din timp îl petrecem în clădiri, fie că suntem la serviciu, acasă, la cumpărături sau instituții publice, siguranța și sănătatea clădirilor având un foarte mare impact asupra populației. (…) Avem noutati si promotii in fiecare saptamana !!!

  Cu mult respect,
  Ing.Alexandru BODEA
  Reprezentant Zonal
  tel: +40.722.404.507
  e-mail: bodealex@gmail.com

 3. Stimata doamna Moldoveanu, prezentarile par a fi doar compilatii de imagini si texte traduse… Nu vreau sa par agresiv, dar sunt satul de „specialisti” livrati pe banda rulanta de „facultati” gen Spiru Haret sau mai stieu eu ce universitati de prin Herculane. Am nevoie sa stiu ce va recomanda pentru proiectul meu de amenajare a unu domeniu salbatic pe Litoral. Am lansat propunerea de proiect si unor case de design, dar am zis sa va dau si dvs o sansa intrebandu-va ce va recomanda pt o lucrare importanta.
  Va multumesc,
  Lucian V

  1. D-le Viioreanu, inteleg din spusele dvs ca aveti o impresie total gresita despre acest site si, implicit, despre ceea ce fac eu. Va asigur ca puteti cauta textele de pe Design Therapy oriunde pe internet si nu veti gasi similitudini in redactare. La baza sunt jurnalist, cu peste 15 ani de experienta in editare si nu numai, insa pregatirea mea contine, printre altele, o diploma de decorator de interioare (un domeniu de care sunt pasionata) tocmai pentru ca vreau sa ofer textelor scrise de mine acuratete si plus valoare. Totusi, tin sa va precizez ca nu acord consultanta pe partea de amenajari, insa, daca doriti, va pot recomanda cativa designeri si arhitecti extrem de talentati. O zi frumoasa!

 4. Doamna, am lucrat cu absolventi de Mincu (zero), mi-au venit „absolventi” de ateliere (cursuri la apelul bocancilor) … Am sa caut afara, aici totul e dupa ureche… Imi cer scuze ca v-am deranjat. Cred ca am gresit din nou adresa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *