Christmas Craciun cadouri

5 magazine de unde poți cumpăra cadouri și decoruri de Crăciun

Se apropie Crăciunul, știți deja asta, și dacă ați fi încercat să uitați, în oraș au apărut deja instalațiile de sezon, magazinele s-au umplut de produse de sărbătoare, deci nu, nu puteți trece cu vederea că mai sunt doar 36 de zile până la cea mai iubită seară din an. Așa că hai să vedem de unde cumpărăm cadouri și decorațiuni de Crăciun. 

  1. Pentru prietenii familiști

La Design&After găsim o mulțime de lucruri simpatice. Cum ar fi setul de farfurii cu tematică de Crăciun, perfect pentru o masă de sărbătoare. Și vor tot fi! 

Apoi dacă vrei ceva pentru copii, familia Pixie – păpuși mari, prietenoase și tare faine.

Orice casă de Crăciun are nevoie de o lumânare decorativă, iar pe cele mai frumoase, aici le-am găsit.

O vază este o piesă versatilă, perfectă atât pentru masa de Crăciun ori de Anul Nou, cât și pentru alte ocazii speciale.

Tot la Design&After găsești idei pentru cadouri corporate sau aceste seturi gourmet tare simpatice.

2. Cadouri pentru prieteni

La Combic.ro am găsit cadouri și decorațiuni simpatice, care te pot scoate din încurcătură:

3. Cadouri pentru casă

La Norda Shop, un magazin tare simpatic din Cluj-Napoca, am găsit lucruri foarte utile pentru casă. Cum ar fi păturica de pus sub brad. Cei care preferă bradul natural știu ce zic. Dar și pungile pentru cadouri mi se par tare utile, iar globurile cu pene sunt… well, globuri cu pene. Deci un must have.

4. Cadouri pentru îndrăgostiții de Crăciun

Cred că toți avem niște prieteni care pur și simplu adoră Crciunul. Pentru ei nu dai greș cu un cadou de genul celor de mai jos. Eu le-am găsit la Ioooi.

decorațiuni crăciun cadouri Crăciun

5. Coronițe de Crăciun

… și nu numai, găsiți la Mobexpert. Eu vă sfătuiesc să faceți un drum până la magazinul de pe Fabrica de Glucoză, unde este și un outlet, cu siguranță veți găsi lucruri tare faine. Acum câțiva ani am cheltuit un buget considerabil pe globuri din sticlă. Absolut superbe, să spunem clasice, încă vedete în bradul nostru de Crăciun.

Crăciun decoruri de Crăciun

Acestea sunt doar cinci dintre selecțiile mele. De fapt, colind mult mai multe magazine când vine vorba de cumpărături de Crăciun, însă aici am adunat la creme. Găsiți însă lucruri  foarte faine și la The Home, la JYSK sau IKEA. La cele două din urmă, e bine să mergeți direct în magazin. E mult mai fun! Doar să o faceți din timp, astfel încât să nu vă fie stricată starea de spirit de aglomerație.

Voi unde vă faceți cumpărăturile de Crăciun?

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

Cât crezi că a costat amenajarea acestui apartament din Bucureşti?

 

 

24 thoughts on “5 magazine de unde poți cumpăra cadouri și decoruri de Crăciun

  1. O mare parte din decorațiuni le cumpar de la targurile de Craciun, In Viena, am gasit cele mai frumoase decoratiuni. La targuri gasim decoratiuni unicat, dar am gasit si in magazinele Leiner, Interio lucruri frumoase la preturi bune!

  2. Imi plac mult decoratiunile de Craciun si cred ca este cea mai semnificativa sarbatoare pentru mine. Am sa arunc si eu un ochi pe aceste site-uri si sa vad ce frumuseti imi fac cu ochiul

    1. E adevarat, e mai simplu online. Partea buna e ca unele din aceste magazine au si showroom. Doar ca accesul este limitat. Unul e la Cluj, altul la Brasov, altul e in Bucuresti. Online-ul e accesibil tuturor.

  3. Anul acesta nu mai sunt la mare cautare cadourile si decoratiunile clasice de Craciun. Ne-am obisnuit sa cautam cam acelasi gen de cadouri si decoratiuni, cu mos Craciun, reni, saniute si globuri de pom. Se pare ca tendinta este spre cadourile ccu utilitate si care pot fi folosite si in restul anului, nu doar in perioada sarbatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *