Colecții de Crăciun: pentru toate gusturile și toate buzunarele

Hai că suntem deja cu un pas în luna decembrie, așa că avem liber la vorbit despre cadouri, decorațiuni și tot ce ține de Crăciun. Mai ales că pe măsură ce ne apropiem de 25 decembrie magazinele se vor aglomera, așa că sfatul meu este să vă faceți cumpărăturile din timp. Iată așadar câteva colecții de Crăciun, cu prețuri pentru toate bugetele.

Decorațiuni de Crăciun foarte accesibile

Brico Depot a lansat colecția de Crăciun analizând modelul de cumpărare al clienților. Astfel că gama a fost structurată în funcție de culori și finisaje în patru teme autentice, respectiv “Tradițional”, “Cabana fermecată”, „Vesel și colorat” și „Basm de iarnă”.

Colecții de Crăciun accesibile

Crăciunul nu ar fi Crăciun fără brăduți, coronițe și alte accesorii din această gamă. Eu am găsit prețuri bune, bune, dar și lucruri faine la IKEA. Dar cele mai faine chestii de la IKEA, de sezon, sunt de fapt ambalajele. Îmi plac și colile de împachetat cadouri, în stil nordic, dar și pungile, cadourile și, mai ales etichetele pentru cadouri. Cu nici 4 lei poți adăuga acel final touch tare simpatic la cadourile de Crăciun.

crăciun ikea

Nici la Combic nu avem prețuri exagerate la decorațiuni, însă oferta nu este prea bogată. De menționat aceste minunății de la Bloomingville, care costă 36 de lei:

crăciun combic

Decoruri de Crăciun hygge la prețuri bune

Dacă vorbim de decoruri hygge, adică în stil nordic, oferta s-a diversificat considerabil în ultimii ani. Tot din gama foarte accesibil, la JYSK veți găsi o mulțime de lucruri faine, mai ales perne și pleduri călduroase și adorabile. Sezonul de iarnă ne duce cu gândul la confort și căldură, iar noile produse JYSK exact asta încearcă să transmită: sentimentul pe care îl ai când te relaxezi într-o casă călduroasă, au explicat reprezentanții magazinului la lansarea colecției Nordic Mood.

Prețuri bune pentru idei hygge, găsim la Design&After, unul dinte locurile cu cele mai frumoase și speciale colecții de Crăciun:

colecții de crăciun design and after

Și aici putem gândi cadourile de Crăciun ca o investiție pe termen lung. Vasele pentru cuptor, din ceramică, sunt perfecte pentru mama sau iubitul pasionat de gătit, în timp ce cătărătorii Pixie pot fi atârnați de frigider de către copiii prietenilor.

Kika are aici o colecție destul de generoasă de decorațiuni:

Kika Crăciun

Decoruri pentru buzunare care iubesc Crăciunul

Dacă ai un buget generos de Crăciun,  ai de unde alege. La Mobexpert, colecția de textile este generoasă și tare faină. Pătura cu motive de Crăciun din imagine costă 294 lei.

colecții de crăciun mobexpert

Am mai descoperit un magazin interesant, despre care vă voi povesti mai multe în curînd, Zazui. Până atunci, aruncați un ochi și la colecția lor de produse de Crăciun. Partea bună este că unele pot rămâne la vedere tot anul, cum ar fi coșul de fructe sau sfeșnicele.

zazui crăciun

Sper că toate aceste informații v-au fost de folos și că v-ați făcut o idee despre buget văzând aceste colecții de Crăciun.

Voi ce buget aveți pentru decorațiunile și cadourile de Crăciun?

Dacă v-a plăcut acest articol, atunci vă recomand și:

5 magazine de unde poți cumpăra cadouri și decoruri de Crăciun

#DIY: Idei fabuloase pentru împachetarea cadourilor de Crăciun

26 thoughts on “Colecții de Crăciun: pentru toate gusturile și toate buzunarele

  1. Off, cred ca cel mai bine ar fi sa ma inchis undeva in perioada asta. Iti este imposibil sa te altii cand vezi cate chestii frumoase s-au inventat. În curand nu o sa mai am unde dormi de atatea chestii de decor. Eu am pom artificial din anii trecuti, dar anul ăsta as vrea unul nou, verde :D.
    Ador perioada asta numai pentru decorurile si accesoriile ce le vad peste tot.
    Pupici!

  2. Nu am buget stabilit, insa am foarte multe cadouri de facut anul acesta. De la fini la finuti, familie si prieteni. Inca sunt la faza de lista.
    Decoratiuni inca nu am cumparat, deocamdata studiez piata sa vad ce gasesc pe placul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *