băi mici

Idei pentru băi mici, mici, mici

Dacă și voi sunteți fani relaxare în cadă, atunci știți cât de frustrant este să locuiești îtr-un apartament sau într-o garsonieră unde baia nu are decât o cabină de duș. Și aceea prăpădită. Eu una am suferit tare, iar de câte ori m-am mutat în chirie acesta a fost un criteriu eliminatoriu, spre disperarea agenților imobiliari. 

Când m-am mutat într-o locuință cu baie mică, am renovat baia și am făcut loc unei căzi. Și credeți-mă, s-a simțit diferența de confort imediat. În plus, atunci când, la rândul nostru am închiriat garsoniera respectivă, renovarea băii mici, mici, mici a crescut valoarea locuinței. Așa că merită investiția! Iată câteva exemple mai jos care arată că oricât de mică ar fi baia, poți găsi loc pentru o cadă.

băi mici

Cada de baie japoneză este perfectă pentru băile mici:

Băi mici și culori tari

Chiar dacă vorbim de băi mici, atunci când încăperile sunt înalte perspectiva se schimbă și nu mai simți senzația de apăsare. Așa că poți experimenta cu multe culori, dar în contrast și în pereche. Cam ca mai jos:

băi mici

Culorile pastelate sunt foarte potrivite dacă vorbim de băi mici. Dau senzația de spațiu și contribuie la starea de relaxare.

băi mici

Când vrei să ai un aer sofisticat, care cu siguranță va abate atenția de la suprafață, mizează pe culorile atât de plăcute ale cuprului cu accente vintage, ca în imaginea de mai jos:

Te-am convins? Se poate să ai cadă în orice baie mică?

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

Garsoniera. Cum să transformi un spațiu mic într-o casă mare

Când o garsonieră arată aşa, nu mai simţi nevoia de spaţiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *