pereţi

Adio, pereţi albi! 32 de culori pentru casa ta

Probabil că şi pereţii casei voastre sunt albi. Cumva suntem ancoraţi într-o idee că albul înseamnă curat, că dă senzaţia de spaţiu. Şi nici nu-ţi dă bătăi mari de cap când vine vorba de ales culoarea pereţilor. Dar astăzi spunem: adio, pereţi albi! Compania norvegiană Jotun a dezvăluit paleta de culori pentru 2018. Se numeşte „Ritmul vieţii” şi conţine 32 de culri superbe, în acord cu tendinţele globale. Sunt absolut superbe şi vă vor face dependenţi.

Tendinţele din anul acesta (de fapt următor) sunt împărţite în trei mari teme:

Silent Serenity

Adică linişte şi pace aş  spune eu. Paleta aceasta conţine tonuri de nisipiu, migdală, roz pal, piersică – toate contribuind la a crea o atmosferă caldă, confortabilă.

Lush Garden

Aşa cum îi spune şi denumirea, te duce cu gândul la cuorile proaspete din grădină, trendul botanic fiind acum foarte apreciat. O culoare aprinsă este perfectă pentru pereţi capăt de perspectivă, în timp ce tonurile mai puţin îndrăzneţe pot completa cu succes decoruri simple, industriale.

pereţi

City Motions

Sau un fel de lumea în miscare este o temă inspirată de viaţa citadină, modernă, de minimalismul funcţional de care avem atâta nevoie în viaţa de zi cu zi, de agitaţia sfisticată a metropolei. Aici veţi găsi cele mai frumoase nuanţe de albastru perefecte pentru pereţi până acum plictisitori.

Care este paleta ta preferată? 

Mai multe detalii şi întreaga paletă de culori o găsiţi pe site-ul producătorului, fiind de altfel compania cu cea mai rapidă creştere în domeniu. Să mai spună cineva că nordicilor nu le place culoarea!

Foto: Jotun.com

14 thoughts on “Adio, pereţi albi! 32 de culori pentru casa ta

  1. Ne gandim sa reorganizam camera celui mic anul viitor. Printre altele, asta va include si o zugravire. Clar, camera de copil, camera colorata. Am vazut cateva culori tare faine pentru el, am salvat articolul. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *