9 idei pentru camere de băieți (mici)

Dacă și tu ești mamă de băiat, ca mine, cu siguranță ți s-a întâmplat să găsești o mulțiiiime de decorațiuni pentru camerele de fetițe și mai nimic pentru băieți. Dar astăzi vreau să vă arăt că albastrul nu este deloc plictisitor și cât de interesante și mai ales frumoase pot fi niște camere de băieți.

Întodeauna un gallery wall cu imagini preferate, câteva citate simpatice, un spațiu pentru depozitarea jucăriilor și mai ales un cort! Sunt lucruri basic pentru orice cameră de copil, dar care arată tare fain și în așa-zisele culori de băieți.

Altă variantă de a face o cameră de băieți simpatică este să văruim pereții cu albastru. Alege nuanțe diferite pentru pereți (adică unul să fie e accent) și pastelate. Dacă nu știi de unde să cumperi cei mai faini pigmenți de culoare, îți recomand magazinul Benjamin Moore, din apropiere de Parcul Cișmigiu, pe Știrbei Vodă. Au însă magazine și în Bacău, Brașov și Constanța.

camere de băieți

De remarcat covorașul, care întregește perfect decorul și în varianta de mai sus, dar și în cea de mai jos:

Stelele și veioza-lună mi se par la fel de potrivite pentru camere de băieți, dar și covorașul-hartă. O veioză lună găsiți și la Creativesc, unde costă 109 lei.

Recunosc, nu sunt mare fan capete de animale-plușuri pe pereți. Le prefer pe cele desenate, stickerele sau posterele. Ceva drăguț găsiți la The Home.

camere de băieți

Cortul, accesoriul indispensabil în camere de băieți

Textilele sunt foarte importante. Alege lucruri de calitate, de preferat din fibre naturale. La Norda, un magazin online tare simpatic, găsești o selecție de lucruri deosebite.

camere de băieți

După cum vezi și decorarea unor camere de băieți este fun. Și poate fi o provocare, dar una atât de frumoasă! Important este să ținem cont de pasiunile lor, de preferințe  (pentru animale, mașini sau corpuri cerești etc) și să păstrăm funcționalitatea spațiului.

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

#Nursery. Camere cu dichis pentru bebeluşi

Cum să ferești pereții de picturile copiilor

Idei de organizare pentru camera copilului

Și, desigur, sharing is caring!

18 thoughts on “9 idei pentru camere de băieți (mici)

  1. Din păcate, tot mai greu găsim lucruri frumoase pentru băieți și bărbați. De fiecare dată când caut un cadou pentru un băiețel, mă apucă groază.
    Din fericire, am găsit un magazin în Cluj care are de toate 😀

  2. Exact ca in pozele tale, griul si albastrul cred ca sunt cele mai potrivite pentru o camera de baieti. Sunt geniale aceste produneri de designe. ♥️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *