Pereți cu povești pentru camera copilului

Amenajarea camerei copilului are un element special. Pereții. Îi văd precum paginile unei cărți cu povești, fiind primul lor contact vizual cu o lume plină de posibilități. Prin urmare pentru camera copilului vă propun pereți cu povești. Dacă nu ați înțeles exact ce zic sau aveți nevoie de inspirație, am adunat câteva idei tare simpatice. 

Povești cu zbor și dor de ducă

Copiilor le place să zboare. Sau să se uite la avioane. Le place mișcarea, libertatea. Să-i ajutăm zic, cu acești pereți cu povești:

În aceeași idee, iată și o variantă mai simplă a decorării peretelui:

Pereți cu povești educative

Nu crezi că ar învăța mai ușor planetele din sistemul solar? Sau poate țările lumii, formele de relief etc. Indiferent de pasiunea lui, poți găsi o variantă de a-i transmite niște cunoștințe vizual, subtil. Iată cât de fain arată această variantă:

pereți cu povești

Povești cu forme geometrice

Am nimerit tot un exemplu cu avioane, însă ați înțeles ideea. Puteți crea peisaje, animale, știți jocul acela tangram? E o varianta inedita de a decora camera copilului și de-ai stimula imaginația. Până la urmă pereți cu povești înseamnă imaginație.

Pereți cu poveștile preferate

Dacă îi plac pirații, cursele cu mașini, aventurile exploratorilor din junglă, atunci de ce să nu aibă parte de ele de dimineața până seara?

Și, ideea care îmi place cel mai mult:

Ce spuneți de aceste idei? Dacă vreți să mai vedeți și alte variante, vă recomand:

Cum să ferești pereții de picturile copiilor

5 idei pentru camera unui copil fericit

 

7 thoughts on “Pereți cu povești pentru camera copilului

  1. In camera copilului imi plac astfel de prituri pe perete si eu sunt de parere ca in acest fel va invata mai usor animalele, planetele sau orice alte lucruri pe care le vede zilnic pe pereti. Eu am lipite niste stickere 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *