To Love. Culori de toamnă

Nu are rost să vă spun că a venit toamna, că deja aţi observat asta în calendar. Septembrie este însă una dintre lunile mele favorite din an pentru că este o lună de tranzit. E cald, dar nu foarte cald, ploile sunt mai rare, iar culorile ce ne înconjoară sunt spectaculoase. Ştiu că sună a compunere de clasa a V-a, dar chiar aşa este. Pentru mine, cel puţin. Şi tocmai în această idee, moodboadul de astăzi are iz de toamnă, dar păstrându-şi încă aerul văratic. De aceea am ales să plec de la galben. Galben solar, galben de frunze uscate, dar şi restul paletei cromatice: ruginiu, maroniu, burgund, un pic de verde şi tot  aşa. 

decor de toamna

  1. Am început în forţă moodboardul de azi cu galben. Ştiu că mulţi o atribuie verii, dar cred că este o culoare perfectă pentru toamnă. Mai ales în nuanţa asta puţin muştar. N-aţi călcat niciodată pe frunze de plop? Pentru inspiraţie, acest top care costă 280 de lei şi pantalonii scurţi (230 de lei) de la Chemistry

2. Am completat ţinuta cu o altă culoare a frunzelor care îşi spun adio: roşul. Am ales unele cu toc gros, care îmbracă touşi ceva mai mult piciorul. Sandalele Titanium Red The sunt de la 5th Element şi costă doar 380 lei.

3. Trecând într-o notă mai sobră, mai spre final de toamnă aşa, am ales un fotoliu balansoar. Culoarea maronie a pielii duce cu gândul la toamnă, dar fotoliul este tare confortabil, aşa că păstrează-l aproape pentru serile în care vei prefera să citeşti. Găseşti fotoliul din piele Studio 32, la preţul de 2.346 lei.

4. Dare to Rug, brandul românesc de covoare de inspiraţie tradiţională şi nu numai,  are în portofoliu şi acest covor absolut superb. Care este şi rotund, adică vine perfect în camere mari şi înalte, interioare generoase.

5. şi 6. Le-am rezervat unor obiecte de decor de la IKEA. Sunt din noua colecţie, prezentată în cel mai recent catalog. De prisos să explic de ce auriul şi toamna merg mână în mână sau de ce îmi place noua abordare a suedezilor. Suport de şerveţele (19,99 lei) şi ceas de masă (59,99 lei) IKEA găseşti aici.

7. Şi nu în cele din urmă, deşi la final, gama completă de la Lierac pentru îngrijirea tenului. Se adresează femeilor care iubesc pielea hrănită în profunzime. Eu am folosit această gamă şi pot spune că am fost impresionată în primul rând de textura fină şi de uşurinţa cu care intră în piele. Printre altele.  găseşti produsele Lierac la Farmaciile Help Net.

Vouă ce vă face cu ochiul din acest moodboard?

 

26 thoughts on “To Love. Culori de toamnă

  1. Și mie îmi place mult toamna, când se mai răcorește și când copacii îmbracă culori de galben și cafeniu. Îmi place foarte mult culoarea galbenă spre muștar chiar dacă nu o port așa de des.
    Covorul îmi place la nebunie 🙂

  2. Misto combinatia dintre topul ala si pantalonii scurti. Inedita chiar. Si merge cu sabotii rosii.

    Ce e si mai bine e ca e ales bine momentul – e toamna, deci am scapat de vesnicele musculite care ataca galbenul.

    Chiar imi place propunerea.

  3. Am observat si la temperaturi, ca a venit toamna – aseara am deschis centrala, pe la munte acum este racoare bine in unele nopti . Galbenul acela spre mustar – asa il vad eu pe laptopul meu, imi place cel mai mult… tinuta mi-as adapta-o dupa ce-mi sta mie bine, dar culoarea galbena e una dintre preferatele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *