To Love. Burgund și auriu, armonie și culoare

Toamna este, din punct de vedere cromatic, anotimpul meu preferat. Tocmai de aceea azi vorbim despre lucruri de iubit în nuanțe calde de burgund. Și ce merge tare bine cu acest ton de roșu? Auriul. Puțină strălucire nu strică, indiferent că vorbim de locuință sau de ținute. 

Am pornit de la puloverul oversized de la Chemistry, care arată senzațional mai ales în combinație cu o fustă plisată. Tot de la Chemistry, brand românesc, care se bucură de o popularitate în ascensiune. Așa că nu ezita, îi găsești online sau la showroomul din zona Arcul de Triumf – Parcul Kiseleff. Dacă preferi piese mai discrete, atunci aceste ghete de la Smiling Shoes pot fi o variantă de compromis. Se potrivesc tare bine cujeans, o rochie sau o ținută clasică de birou, însă au acel quelque chose care întoarce priviri.

În aceeași notă îndrăzneață, continuăm cu fotoliul acesta minunat de la Combic – 4.650 lei. Este un preț puțin cam mare pentru un fotoliu, ai putea spune, însă consider că este o investiție rezonabilă deorece, datorită caracteristicilor, designului și cromaticii poate reprezenta cu succes o piesă accent în amenajarea unui living și nu numai.

Lustra Flora  de la Design&After (495 lei) combină metalul cu florile naturale. Această piesă este o adevărată poezie, prin urmare merită să faceți investiția, indiferent dacă aveați de gând să schimbați corpurile de iluminat din casă sau nu. Și pentru că vorbim despre toamnă, iar starea de cozyness este una râvnită, vă recomand și pătura Sail, tot de la Design & After. Costă 456 lei, este farte moale, călduroasă și plăcută la atingere.

Geanta Desirette este versatilă. Suficient de mare pentru a acoperi nevoile unei întregi zile, are o compartimentare specială care te va face să o îndrăgești de la prima purtare.

Rujul Muah de la Cupio, lansat de curând, are o formulă care pe mine cel puțin m-a uimit. Este, într-adevăr, cel mai rezistent ruj. Culoarea rămâne vie, perefectă, câteva ore. Eu am avut nevoie de o aplicare suplimentară după 5 ore. Și credeți-mă că nu sunt deloc bibelou. În aceeași notă veselă,  închei cu oja de Avon. Nu pentru că ar fi singura în nuanța pe care o caut, ci pentru că este un produs cinsitit. Gel Shine promite o culoare vie și asta și oferă. Dă impresia unei manichiuri făcute la salon, însă este de fapt mult mai rapidă.

Acestea fiind zise, vă invit să-mi spuneți ce v-ar interesa mai mult: palete cromatice pentru casă sau astfel de moodboarduri integrate?

 

10 thoughts on “To Love. Burgund și auriu, armonie și culoare

  1. Tocmai acum am realizat că probabil singurele lucruri pe care le am în nuanța asta superbă sunt niște rujuri și mi-ai trezit oarecum dorința de a-mi achiziționa și o piesă vestimentară de această culoare! 😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *