ToLove. Precious, pentru că merităm!

Zic să începem săptămâna într-o notă veselă, mai ales că mai sunt doar 41 de zile până la Crăciun! Prin urmare, azi vă arăt ultimele descoperiri, care pot la fel de bine să fie și inspirate cadouri de Crăciun. Dar nu numai! Tema de azi este „Precious” pentru că am descoperit că nu există ceva care să mă bine-dispună mai repede decât un accesoriu, un obiect glam. Indiferent dacă vorbim de vestimentație sau de designul de interior.

  1. Rochia Chotronette – Banana Split se numește ea și este absolut adorabilă. Este perfectă pentru petrecerile ce vor urma. Și da, este galbenă, but so what?! Și nu uitați că nu există overdress! Serios!

2. Geanta Lyria – Joy Shaded Spruce este pur și simplu spectaculoasă. Partea faină este că o poți purta și la o rochie neagră, simplă, ca să o scoți din anonimat, dar și alături de o pereche de jeans. I know I will! Aviz amatorilor de cadouri sofisticate.

3. Fotoliul Brabbu – pe care îl puteți comanda la ClassIN este pur și simplu superb. Culoarea, forma, cu ce să încep? Mai bine visez la el, la un (cadou de) Crăciun cu el!

4., 5. Ceasul și veioza sunt de la Design&After. Sunt în nota aceea Christmasy pe care începem să o simțim cu toții. Ca doar mai sunt 41 de zile! Auriul se potrivește tare bine și cu fotoliul Brabbu, asta în cazul în care vreți să faceți o investiție în casa voastră.

6. Setul de la Bijuteriile Liei se găsește la SAASH. Este atât de frumos încât l-aș purta în fiecare zi!

7. Și ce ne-am face fără Smokey Eyes la petrecerile ce vor urma? Un cadou de Crăciun pratic și util, nu?

20 thoughts on “ToLove. Precious, pentru că merităm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *