7 lucruri faine (şi ieftine) din noul catalog IKEA

De curând am fost la lansarea noului catalog IKEA. În general, încerc să nu ratez evenimentul pentru că îmi place să-l răsfoiesc cât mai repede şi să aflu noutăţile direct de la sursă. De exemplu, anul acesta am aflat că românii (marea majoritate) îşi petrec cel mai mult timp în sufragerie, living, camera de zi sau cum vreţi să-i spuneţi. Inclusiv pentru a dormi. Noul catalog IKEA aduce însă o mulţime chestii faine. E adevărat că trebuie să mai aşteptăm puţin până ajunge în magazine colecţia YPPERLIG, creată împreună cu designerii danezi de la HAY, însă sunt suficiente lucruri care merită toată atenţia ta. Eu am selectat 7:

  1. Dulap deschis Hemnes

Are dimensiunile 120x197x50 cm, adică este numai bun de mobilat un dressing cu astfel de corpuri. Eu însă l-aş folosi în loc de cuier şi pantofar, pe un hol mai lat. Arată bine, poţi să pui şi cutii în locul rafturilor deschise (Slavă Domnului, ai de unde alege între modele), este tare practic şi costă 650 de lei.

noul catalog ikea

2. Coşuri de depozitare Raggisar

Sunt practice. Atât vă spun. Fie că le folosiţi în baie, pe hol, în dulap ca repartitoare, sunt tare practice. Şi dintr-un material suficient de tare încât să nu vă dea bătăi de cap. Costă 24,90 lei toate cele trei bucăţi.

3. Covor Kronge

Cred că acest covor va deveni un nou clasic IKEA. Firele dese şi groase creează o suprafaţă moale pentru picioare şi amortizează sunetele, dar partea cea mai bună este cromatica. Este caldă, colorată, dar în acelaşi timp poate constitui o  bază pentru o mulţime de stiluri de amenajare. Dimensiunea 170×245 cm este 1.250 de lei.

4. Veioză cu încărcare wireless Hektar

Poţi încărca două aparate în acelaşi timp şi are şi un port USB. Nu ştiu despre voi, dar mie mi se pare tare practică. E faină şi pentru birou, nu doar pentru acasă. Costă doar 260 de lei şi te scuteşte de nebunia cablurilor, ceea ce mi se pare priceless. Una peste alta, vine în două variante de culoare, iar stilul o recomandă oentru amenajări industriale, moderne, eclectice.

noul catalog IKEA

5. Lenjerie de pat Blarips

Lenjeriile IKEA nu au nevoie de prea multe prezentări. Îmi place aceasta în mod deosebit deoarece are culori perfecte pentru toamnă. Şi dacă ai nevoie de o schimbare, poţi face o investiţie minimă cu această lenjerie. Varianta 200×200 cm costă 155 de lei.

 

6. Ceas de masă Snofsa

Recunosc, este un bling bling. Dar unul adorabil pe care îl găsiţi în noul catalog IKEA. Costă 59,90 de lei şi poate reprezenta acel touch of glam de care avem cu toţii nevoie.

noul catalog IKEA

7. Fotoliu Vedbo în noul catalog IKEA

Pot să spun despre acest fotoliu că este definiţia stilului nordic, prin formă şi cromatică, dar şi prin materialele alese. Spătarul înalt îl face tare comod. În privinţa calităţii… are garanţie 10 ani, deci cred că este destul de safe. Costă 990 de lei.

Produsele IKEA pot fi văzute aici, iar mai multe despre noul catalog găsiţi aici

Care este produsul tău preferat? 

Foto: IKEA

Dacă ţi-a plăcut acest articol, atunci citeşte şi:

Cum amenajezi un apartament mic ca să ai mai mult spaţiu

Ce colecţie specială lansează IKEA în octombrie

13 thoughts on “7 lucruri faine (şi ieftine) din noul catalog IKEA

  1. Imi plac mult produsele din Ikea si mi-as dori sa petrec mai mult timp in magazin. Din pacate atunci cand ajung in Bucuresti, Ikea este mult prea departe de locul in care am eu treaba si nu ajung ori de cate ori mi-as dori.
    Alegerile tale sunt perfecte si cred ca am sa mai dau si eu o comanda online

  2. Chiar daca nu avem gusturi comune in materie de decoratiuni, mobilier si lenjerie de pat, sunt sigura ca la Ikea gasesc si eu ce-mi doresc. E unul din locurile de incredere, cu destule produse de toate felurile, pentru toate gusturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *