7 idei wow pentru baia ta

Cred că amenajarea băilor este un pic nedreptăţită la noi. Din păcate. Pentru că eu una ador serile relaxante când poţi face o baie în linişte, cu sau fără spumă, cu sau fără un pahar de vin alături. Dincolo de aceste seri, un vis frumos când ai copii mici, baia are nevoie de o atenţie sporită în amenajare. Este un spaţiu mic, în care ai de pus multe, trebuie să arate bine şi să fie uşor de curăţat pentru că hei, ce este mai important descât igiena? Aşa că am strâns astăzi câteva idei pe bune wow pentru baie. Sunt uşor de adaptat chiar şi la băile noastre de apartamente comuniste. 

  1. Baie pentru case mari

Am început cu aceasta pentru că este wow. Dar câteva elemente se pot regăsi în orice baie. Cum ar fi… tot, mai puţin canapeaua. Mai greu într-o baie de apartament comunist. Ah, şi fereastra, dar din păcate puţini consideră că băile au nevoie de ferestre mari. But they do!

2. Baia retro industrială

Cred că este una dintre preferatele mele. Faianţa de pe perete aminteşte de faianţa comunistă, însă, evident, e diferită prin calitate şi textură mai ales. Lavoarul este în stil industrial, completat de oglinda fără ramă şi de corpurile de iluminat.

3. Baia masculină

Mai ales prin paleta de culori aleasă şi prin linia mobilierului. Să nu vă fie teamă de culoare. Şi nici de altceva decât gresie pe pereţi. Merită să încercaţi.

4. Baia cu duş

Recunosc, eu nu sunt fan băi fără cadă. Însă aceasta este ceva de vis! Îmi place mai ales spaţiul de depozitare creat lângă. Vouă nu?

5. Baia minimalisto-romantică

Romantic nu înseamnă doar floricele şi fluturaşi. Ci şi aceste detalii fine de la nivelul plafonului, culorile alese, liniile soft, materialele naturale aduse să completeze decorul.

6. Baia alb-negru

E o combinaţie stilistică cu care nu prea ai cum să dai greş nici în designul de interior. Aici îmi place aerul french.

7. Baia din nou wow

Am lăsat la final a doua baie zic eu wow – wow, care excelează prin stilul eclectic şi în acelaşi timp simplu. Nu-i aşa că nu-ţi poţi lua ochii de la ea?

baia perfecta

Care este baia ta preferată?

Foto: Pinterest via descrierea imaginilor 

28 thoughts on “7 idei wow pentru baia ta

  1. Din cele prezentate de tine, 1 si 6 imi plac enorm. Noi avem 3 bai, fiecare are alta marime/model. Din pacate, au fost deja aranjate inainte sa ne mutam noi si nu imi plac deloc. Caut idei de modernizare/adaptare la gusturile noastre.

  2. Chiar sunt niste bai WOW! Cel mai mult mi-a placut baia minimalisto-romantica, cea retro industriala si cea alb-negru. Nici nu m-am gandit vreodata ca au si un nume, faceam oarecum diferenta intre diferitele stiluri atunci cand am avut ocazia sa vizitez si alte bai, in afara celei de acasa 🙂 dar articolul m-a lamurit! Cred ca baia alb-negru este totusi preferata mea!

  3. Mie cel mai mult imi place baia retro industriala. Toate sunt foarte chic dar aceea m-a cucerit. ❤️ Foarte interesant articolul. ☺️

  4. Si mie imi plac geamurile mari in general, dar adevarul este ca intr-un apartament la noi, e greu sa ai multe lucruri…
    Oricum, sunt faine toate ideile si alegerile acestea! Nu-mi doresc o baie albastra…sunt saaaaaatula de aceasta culoare in baie…toata lumea o are si sper ca, la apartamentul meu, sa nu fie asa!!! Ca o voi schimba! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *