Grey’s Anatomy: Cum arată casa lui McDreamy, din Malibu

Toţi sau mai bine zis toate cele care au urmărit (şi urmăresc) serialul Grey’s Anatomy ştiu cine este McDreamy. Personajul care a însoţit-o pe Meredith de-a lungul a 11 sezoane a dispărut brusc şi tragic, însă spectatorii încă suspină după Patrick Dempsey chiar şi după alte două sezoane. Un rol care îl defineşte pe actorul în vârstă de 50 de ani (nu, n-ai spune), pe care l-am mai putut vedea şi în Bridget Jones. Aşa că astăzi aruncăm un ochi în casa lui din Malibu. Cumpărată cu 6,4 milioane de dolari, pentru a da un restart căsniciei sale.  

Proprietatea se întinde pe o suprafaţă de 4.415 metri pătraţi. Şi nu se află la malul oceanului, cum aţi crede. În schimb, are o piscină generoasă şi un teren de sport.

Casa are la parter un living generos cu o mulţime de uşi care dau spre terasă. Evident, nu putea lipsi şemineul.

O bucătărie tipic americană aproape că te face să crezi că starul din Anatomia lui Grey îşi petrece dimineţile de weekend pregătind brioşe alături de familie.

La etaj sunt patru dormitoare, cu patru băi. Unul dintre acestea, mobilat clasic, luminat şi cald.

Şi dacă personal dormitorul şi întreaga amenajare mi se  par prea clasice pentru McDreamy, bine că agenţii imobiliari care s-au ocupat de tranzacţie au făcut publice şi câteva imagini cu baia matrimonială. Cred că este o baie mai mare decât multe dintre garsonierele de la noi.

Foto: Daily Mail şi Architectural Digest 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *