10 băi superbe de care să te îndrăgostești

Home Therapy - DesignTherapy

design baie

Toate femeile iubesc băile. Spuma, relaxarea, tratamentele faciale, ce vreți voi. Iar după ce devin mame, băile sunt și mai iubite. Pentru că, de multe ori, reprezintă UNICUL refugiu real în casă. Dacă ești la baie, nu poți fi deranjată. Mă rog, de cele mai multe ori. Așa că iată cum ar putea arăta băile perfecte pentru relaxare!

Baia perfectă are cadă

…cel puțin asta este părerea mea. Așa că, recunosc, cele mai multe băi pe care le-am pus drept exemplu au o cadă. Mai mare sau mai mică, rotundă, clasică, stand alone etc. Stilurile variază de la clasic la industrial, modern, minimalist sau inspirat din natură. Ar fi ideal să aveți un spațiu generos pentru amenajarea camerei de baie, astfel încât să puteți avea la dispoziție și cadă și spațiu pentru duș. Încă un detaliu care se traduce în confort și armonie în familie: spațiu dedicat pentru ea, respectiv pentru el. 

Câteva elemente de care să ții cont

Indiferent de mărimea spațiului, atât timp cât folosești mobilier și finisaje de calitate, baia va arăta senzațional. Nu faceți economie fie aici, căci, deși nu este cel mai expus spațiu din casă, este unul extrem de important. Pe cât posibil, folosiți sisteme de organizare eficiente, care să limiteze expunerea vizuală a obiectelor de toaletă, ustensilelor de machiaj și de coafat sau a altor lucruri care aglomerează. Cu cât mai puține lucruri expuse, cu atât mai mult crește senzația de lux. 

Care este baia voastră preferată din cele de mai sus?

Foto main: Adobe Images, galerie foto via Pinterest

Share This Post!