15 decoruri superbe în Classic Blue, culoarea anului 2020

Home Therapy - DesignTherapy

Classic Blue 2020

După ani de combinații, Pantone – insititul care dă tonul în cromatică – a trecut la o culoare clasică: un albastru simplu, cât de poate de simplu și de elegant. Induce calm, liniște, oferă refugiu și echilibru, după cum au explicat specialiștii Pantone alegerea acestuia pentru 2020. Și așa este. În plus, Classic Blue reprezintă o bază perfectă pentru a construi decoruri senzaționale. Poate fi, de asemenea, o variantă perfectă pentru un accent de culoare. Și, ca să nu vorbim doar în teorie, iată câteva decoruri care să te inspire. 

Mai jos sunt câteva imagini unde decorul este construit în jurul unui fotoliu sau al unei canapele. Piesă centrală – Classic Blue – este accent și, în același timp, o bază interesantă de la care poți pleca. Se combină perfect cu tonuri neutre, dar și cu roz pal, auriu sau chiar verde. 

Classic Blue pe pereți

O variantă la fel de interesantă, mai ales dacă spațiul permite, este să pornești de la acest ton puternic, profund, pe o suprafață mare, cum este peretele. Cu siguranță va ieși ceva impresionant. În acest caz, Classic Blue va avea un corespondent în ambient – un obiect de decor mic, cum ar fi cuverturi, perne, piese din ceramică etc. 

Combinații interesante

Am găsit și o paletă specială, care să vă ajute să combinați nuanțe tari de culoare. Pentru cei mai îndrăzneți, desigur. Dar ar trebui cu toții să fim mai îndrăzneți și să nu ne temem de culoare. 

Classic Blue

Vouă ce combinație de culori vă place mai mult?

Share This Post!

1 Comment

  • 3 trenduri în design și colecțiile de gresie și faință pe care le vei iubi | DesignTherapy februarie 27, 2020 at 2:43 pm

    […] când primesc vești despre noi colecții. Dar de data aceasta mi-au sărit în ochi fotografiile. Classic Blue (da, I am a sucker for it) și niște modele absolut fabuloase. Care vin să sprijine trei […]