8 corpuri de iluminat (spectaculoase) pentru o casă hygge

Home Therapy - DesignTherapy

Lumina este un element important, chiar esențial în filosofia hygge. Nu are doar un rol funcțional, ci invită la odihnă, la relaxare, induce echilibru. Prin urmare, iată 8 corpuri de iluminat care mie mi-au plăcut foarte mult și care fac casă bună cu un decor cu accente scandinave sau cu un decor eclectic.

Design&After: Veioză Hubsch

O lumină ușor difuză, dar suficient de albă încât să-ți permită să citești câteva rânduri dintr-un fotoliu confortabil. Sau poate să iei cina într-o atmosferă intimă. Forma rotundă este ușor de integrat în designul casei tale, iar detaliile aurii o fac o piesă de accent versatilă.

Veioza celeste de la Hubsch costă acum 419 lei și este disponibilă aici.

Norda Shop – Lampa Aveva

Lampa din lână și lemn de la brandul suedez Aveva reprezintă un twist simpatic în decor mai ales când nu vine singură. Este perfectă pentru camera copilului, dar atunci când pui alături și alte corpuri de iluminat din aceeași gamă (pentru că vine în trei variante de culoare), efectul este spectaculos și minunat în orice loc al casei. Mie mi se pare o variantă simpatică pentru bucătărie.

Lampa Aveva costă 360 de lei și este disponibilă aici.

IKEA – Veioză Fado

E roz. Și cu asta am spus totul. Nu, serios, este unul dintre corpurile de iluminat simple, dar de mare efect. Lumina rozalie este ideală pentru relaxare, iar globul supradimensionat, transparent face din veioză po alegere perfectă în designul industrial, contemporan, eclectic, dar mai ales minimalist.

Veioza Fado costă 59,90 lei și este de găsit aici.

Design&After – Finish Line

Acesta nu este neapărat un brand foarte cunoscut în România, însă vă asigur că este spectaculos. Absolut superb! Lumina emanată difuz din plexiglasul – materie primă mai  neobișnuită pentru un corp de iluminat – este absolut superbă. Dar vă convingeți singuri, garantat!

Veioza Finish Line costă 914 lei și poate fi comandată de aici.   

The Home – Lampă Dutchbone

Este absolut spectaculos și acest corp de iluminat. Abajurul este din furnir și efectul unul pe măsura designului. Simplu, dar în același timp sofisticat.

Lustra Dutchbone costă 508 lei și este disponibilă aici.

The Home- Lampadar Dutchbone

Tot de la aceeași firmă, dar de data aceasta un stil diferit, puțin mai glam, dar la fel de interesant. Iată ce a ieșit:

Lampadarul costă 792 lei și este disponibil aici

The Home – Veioză Dutchbone

Am pus mai multe corpuri de iluminat de la The Home, e adevărat, dar acest lucru pentru că am găsit lucruri cu adevărat interesante. Cum este această veioză pur și simplu spectaculoasă. Nu pare să fie o sursă de lumină, dar este.

Veioza costă 287 de lei și poate fi cumpărată de aici.

Norda Shop – Lustră 101 Copenhagen

Acesta este un corp de iluminat care îți atrage atenția. Dar care are o lumină cu totul aparte datorită surselor de lumină care pot fi orientate în direcții diferite și, prin urmare, atmosfera va fi una specială. Ca să nu zic spectaculoasă, că am folosit cam mult cuvântul acesta aici :))

Lustra costă 4.330 de lei și poate fi achiziționată de aici.

Care dintre aceste corpuri de iluminat v-a plăcut mai mult?

 

Share This Post!