9 super-idei pentru aranjarea rafturilor

Home Therapy - DesignTherapy

Rafturile tale – de bibliotecă sau nu – arată ca și cum un uragan ar fi trecut pe acolo? Sunt mereu dezordonate, chiar și atunci când abia le-ai aranjat? Ai vrea să ai un raft să zicem suficient de drăguț încât să apară într-un moodboard. Well, nu e atât de complicat, dar uneori eu una nu prea știu de unde să încep. Așa că am adunat mai jos câteva idei care să te inspire. 

Pe scurt, ar trebui mai întâi să pui deoparte ce vrei să păstrezi și ce nu. Unele lucruri ar trebui să stea în cutii sau… la alți oameni acasă. Sunt lucruri iubibile, dar care nu-și mai găsesc locul în casa ta. Prin urmare, odată ce știi ce păstrezi și ce nu, pune totul pe categorii: cărți, tablouri, rame cu citate motivaționale, vederi, obiecte de decor. Poți face asta și în funcție de cromatică. Sfatul meu este însă să mergi pe 1-2 culori.

Piesă accent

Ca în orice amenajare, pentru că poți privi rafturile ca o amenajare micro, găsește o piesă de accent. Ceva în jurul căruia poți clădi. Poate fi chiar ceva pentru fiecare raft, cu condiția să nu fie toate prea accentuate. Poți insera mici ghivece cu plante suculente, care trăiesc perfect în astfel de spații și care animează totul.

Preferatele mele sunt cele simple, albe, cu mici accente vegetale. Recunosc. Ție care îți plac mai mult?

Share This Post!