Anul acesta se poartă minimalismul de Crăciun. Unde îl găsiți și… cât costă

Home Therapy - DesignTherapy

Mă bucur că se poartă minimalismul. Dar nu austerul, să nu mă înțelegeți greșit. Crăciunul este despre bucurie, înseamnă sărbătoare, culoare, veselie, decoruri. Minimalismul din acest an se referă mai degrabă la stil în care decorăm. Îmi place că se poartă din nou ilexul, îmi place ideea de a decora cu crenguțe simple de brad. Îmi place că aranjamentele conțin eucalipt și bumbac. Iar dacă aveți nevoie de inspirație, zic că veți găsi din plin mai jos.

Decorațiunile naturale, aranjamentele florale cu lemn, conuri de brad, flori de bumbac, felii de lămâie, măr, portocală uscate, batoane de scorțișoară, eucalipt sunt preferate anul acesta de români, arată datele Floria.ro. Și la nivel cromatic este preferat minimalismul, aranjamentele cele mai căutate fiind în tonuri de alb, verde, cu accente de roșu date de Poinsettia sau ilex.

 

Pentru decorațiunile care completează aranjamentele florale, românii – mai spun designerii de la Floria.ro – preferă auriul, argintiul și albastrul, alături de figurine din lemn care amintesc de copilărie: îngeri, sănii, patine, chiar mere și nuci, pentru cei care își doresc un Crăciun tradițional. Față de anii trecuți, există o tendință a decorării tuturor spațiilor – living, dormitor, pentru biroul de acasă, dar și pentru terase și chiar băi.

Colecția de Crăciun a Floria.ro cuprinde peste 30 de buchete și aranjamente de sezon, cu prețuri pornind de la 99 de lei și este disponibilă aici: https://floria.ro/colectie-craciun/

Câteva date interesante despre florile de Crăciun. Și decorațiunile aferente.

Mult verde și ești în trend

Recunosc, din nou, că îmi place această tendință. La fel cum îmi place tendința tot mai populară de a decora cu coronițe de Crăciun. Mi se par că dau culoare și personalitate. Prin urmare, m-am inspirat din aceste tendințe atunci când am decorat casa. Dacă pentru coronițele și aranjamentele de masă am dat comandă (poți să programezi să vină în ziua X la ora Y, la Floria.ro, evident), bradul este deja gata. Așa este când ai un copil mic și nerăbdător să vină Moș Crăciun. Dacă încă al vostru nu este gata, las mai jos câteva imagini să vă servească drept inspirație. 

Deci, gata de Crăciun?

Share This Post!