Apartament retro cu multe plante. Efectul verde.

Home Therapy - DesignTherapy

apartament 3 camere

Un apartament de 3 camere și 69 de metri pătrați, cu multă lumină naturală arată cât de caldă este atmosfera unui spațiu când adaugi un ingredient simplu: plantele. Verdele stimulează creativitatea și relaxează, așa că nu ezitați să-l adăugați în amenajare, indiferent de stilul general ales.

apartament 3 camere

La intrarea în acest apartament de 3 camere ești întâmpinat de un hol luminos și spațios, cu mult spațiu destinat depozitării. Ideal astfel pentru o familie sau pentru un cuplu care este activ și are multe lucruri de depozitat.

apartament 3 camere

Detalii retro și mult verde

Livingul este mobilat minimalist, însă cu un touch retro ce oferă multă căldură și senzația de intimitate. Sigur, există mult spațiu pentru diferite activități, de la a lua masa până la a petrece o seară cu prietenii. Înălțimea generoasă a tavanului și lumina naturală ce pătrunde nestingherită prin ferestrele mari fac ca apartamentul să fie foarte primitor.

apartament 3 camere

Apartamentul dispune și de două dormitoare spațioase, dintre care unul are loc pentru un pat dublu, iar celălalt poate servi drept cameră pentru un copil. Sau birou, cameră de oaspeți, după necesități.

apartament 3 camere

Verdele este culoarea dominantă din această amenajare, dar nu pentru că este folosită în zona mobilierului sau a decorațiunilor, ci datorită plantelor numeroase care aduc dinamism, dar și confort.

Mult spațiu pentru socializare

apartament 3 camere
apartament 3 camere
apartament 3 camere

Bucătăria este moderna și minimalistă în abordare, continuând cu un stil neutru, dar detalii retro, butoane negre, detalii din inox și materiale naturale ce împrumută caracteristici timeless. Și aici sunt o mulțime de opțiuni pentru depozitare, precum și suprafețe de lucru bine dimensionate.

apartament 3 camere

Apartamentul se află în Stockholm și se închiriază cu 370 de euro chirie/lună, la care se adaugă cheltuieli fixe.

apartament 3 camere

Sursă: BoSTHLM

Share This Post!