Apartament spectaculos într-un bloc banal

Home Therapy - DesignTherapy

apartament spectaculos

La etajul 4 dintr-un bloc care nu părea să aibă nimic spectaculos, am descoperit un apartament care nu are nimic banal în el. Un apartament care transmite o stare hygge de la prima vedere. Cu o lumină fabuloasă. Și nu, nu e amenajat minimalist, ba chiar este o casă unde locuiește și un copil destul de mic. Și chiar dacă nu este totul la locul lui, principiile organizării eficiente au fost respectate, prin urmare totul arată (aproape) impecabil fără un efort special. 

Living, dining, bucătărie – confort rafinat

Este un apartament care are, într-adevăr, o suprafață de 102 metri pătrați. Iar lucrul acesta se vede, se simte, de la primul pas. Spațiul de zi este uriaș, iar senzația de spațialitate este dată și de ferestrele generoase care lasă lumina să pătrundă nestingherit. Amenajat în stil clasic, acesta este destinat unei familii numeroase, care petrece mult timp împreună, de unde și bucătăria imensă care, într-adevăr, este alăturată zonei de dining. Una peste alta, trecerea spre livingul cu accente sofisticate și într-o cromatică rafinată, se face ușor, spațiul putând i delimitat la nevoie prin ușile glisante.

Îmi place mult biblioteca pentru care s-a profitat de tot spațiul disponibil, inclusiv de zona de deasupra ușii. Totul respiră confort.

Dormitor hygge

Dormitorul matromonial are tot ce spune confort. Un pat uriaș, perne multe, pleduri moi, lumină caldă, naturală, perfectă pentru lenevit dimineața cu o carte în mână și o cafea bună lângă.

apartament spectaculos

Camera de oaspeți

Cum am auzit eu la un desen animat, camera de oaspeți este varianta rafinată pentru camera a treia, cea pe care o păstrezi pentru bunicii care vin în vizită să stea cu copilul. În rest e cameră de zi, birou, loc de joacă, de toate. Mie îmi place mult această cameă pentru că are biroul meu preferat de la IKEA.

apartament spectaculos

Camera copilului

So cute! Atât am de zis, căci imaginile vorbesc de la sine:

Baia

Sunt atât de încântată că este o baie cu cadă:

Și cam așa arată blocul:

Ce spuneți? E un apartament în care v-ați vedea locuind? Ce v-a plăcut cel mai mult?

Foto: Alhem.com

Share This Post!