Apartament superb ascuns într-un cartier simplu (și aproape anost)

Home Therapy - DesignTherapy

Apartamentul acesta le are pe toate: e mare, e frumos, e mobilat ca în reviste, e luminos, e hygge, ce mai la deal la vale. Dar, dincolo de orice, este un apartament în care micile detalii te cuceresc. Fie că este vorba de un ornament al pereților, de holul lung cu accente metalice, de masa de dining unde îți vine să chemi în fiecare zi familia extinsă, apartamentul acesta le are pe toate. Mai puțin, aș spune eu, o terasă/un balcon pe măsura frumuseții sale. Pentru că, vedeți voi, apartamentul nostru superb se află într-o clădire cât se poate de banală, pe o stradă cât se poate de normală.

Sper că v-am făcut suficient de curioși astfel încât să fi ajuns aici. Pentru că imediat vă arăt și pozele. Apartamentul are 3 camere și o suprafață utilă de 95 de metri pătrați. Este un apartament spațios, iar acest lucru se vede, se simte și îl face perfect pentru o familie.

Îmi place tare mult bucătăria open-space imensă, cu insulă, așa cum o vezi în filme, dar și masa mare din zona de zi, unde cu siguranță are loc toată familia. Piesele de mobilier sunt moderne, amenajarea întreagă are un aer minimalist – contemporan cu mici accente industriale, o oglindă a stilului nordic.

Dormitorul… surpriză!

Dormitorul roz este un deliciu, trebuie să recunoașteți!

Dulapul imens suplinește nevoia unui dressing. Spațiile de depozitare multiple sunt suficiente chiar și pentru o fashionista. Garantat!

Îmi place că în baie se reia ideea lemnului natur din bucătărie:

Și iată și câteva detalii:

Și clădirea:

Mai este un detaliu pe care oricine ar trebui să îl aibă în vedere, și anume proximitatea față de parcuri. Pentru că se află chiar în imediata lor apropiere. Inclusiv aproape de o grădină botanică. În plus, cartierul liniștit oferă o perspectivă plăcută când vine vorba și de educația copiilor. Clădirea în care se află apartamentul este de altfel una destul de veche, construită în 1905-1907, dar complet renovată în urmă cu câțiva ani.

Dacă v-a plăcut, vă mai spun că acești 95 de metri pătrați de vis se află în cartierul Stampen din Gothenborg (Suedia) și costă… 425.000 de euro. Un fleac! Întrebarea este: ați da banii aceștia pe un apartament ca acesta?

Foto: Lundin.se

Share This Post!