10 + 8 dovezi că mesele tale nu trebuie să arate banal

Home Therapy - DesignTherapy

masa

Cred că mulți am considerat multă vreme că masa nu trebuie să arate spectaculos ca să te bucuri de ea, ci mai degrabă să fie mâncarea bună și compania plăcută. Well, ca fost eșec total în bucătărie și ca designer de interior pot contrazice această teorie. De ce? În primul rând, orice styling dă mesei un aer festiv și acest lucru îți schimbă starea de spirit. În al doilea rând, dacă masa arată ca în exemplele de mai jos, cu siguranță poți să o dai în bară (doar puțin) cu preparatele, nimeni nu va observa. Sau vor observa, dar vor fi prea impresionați de aranjarea mesei ca să mai conteze.  

Stylingul pentru masă a fost făcut în toate imaginile de mai jos cu produse de la Bloomingville, unul dintre cele mai cunoscute branduri nordice de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru casă. Îmi place designul minimalist, dar și alegerea culorilor tari care nu lipsesc din multe colecții. Indiferent de alegere, de stil, formele atipice sunt cele care atrag atenția și te fac să-ți dorești să iei masa doar așa:

Masă în stil romantic

În alt stil, dar la fel de interesant ca și alăturare de piese sunt aranjamentele pentru masă de mai jos. Piesele sunt de la Greengate de data aceasta și au un aer boemo-romantico-vintage foarte special.

Evident, există numeroase alte idei de styling pentru masă. Aici sunt doar câteva idei care ilustrează cât de ușor se pot combina forme, culori, modele. Așa că data viitare când alegeți vesela, poate renunțați la piese uni prea banale în favoarea unora care arată așa ca și cele de mai sus. Și luați seturi complementare, astfel încât să le puteți combina după bunul plac. Schimbați periodic farfuriile, veți vedea ce impact are asupra voastră. Iar acest lucru se extinde, evident, și la ceașca din care vă beți cafeaua sau paharul de vin preferat.

Share This Post!