Cel mai romantic apartament modern. Prepare to be amazed!

Home Therapy - DesignTherapy

Nu ai crede că niște linii moderne, contemporane, o structură futuristă, materiale precum metalul, sticla și linii curajoase ar putea face parte dintr-o amenajare cât se poate de romantică. Dar, sincer, odată ce am văzut acest apartament, doar la un lucru m-am gândit: este un design atât de romantic că parcă îți poți imagina viața în doi aici. 

Totul începe cu ferestrele spectaculoase care oferă o priveliște și mai și. Apartamentul se află în vecinătatea unui parc, prin urmare peisajul este un avantaj important. Lumina perfectă este potențată în acest proiect de design interior de arcada care marchează zona de zi. Paleta cromatică simplă, subtilă, se împletește delicat cu liniile mobilierului. Catifea. Sticlă. Lemn. Confort, rlaxare, acasă.

design interior

Spațiul a fost gândit de arhitecții de la HAO Design, cei care semnează designul interior, să satisfacă atât nevoia de semi-intimitate atunci când membrii familiei desfășoară diverse activități – a se vedea biroul amenajat în living – cât și de comunicare între aceștia. Astfel, poți să citești, să te relaxezi uitându-te la TV (da, oamenii reali se mai uită și la TV, chiar dacă TV înseamnă Netflix), poți să lucrezi sau să gătești. Toate se pot întâmpla în același loc, în același spațiu, fără ca vreunul dintre cei care desfășoară aceste activități să fie deranjat de preznța celorlalți.

design interior

Dormitoarele, de la masculin la elegant-contemporan

Trecem mai departe, spre dormitoare… Cred că nici nu este nevoie de vreo prezentare. Imaginile ilustrează cât de diferită este abordarea echipei de arhitecți față de designul de interior cu care poate suntem noi obișnuiți. Accente industriale, vocabular cromatic profund masculin. Apoi se trece într-o zonă light, romantică luminoasă, dominată de nutrul alb și de lumina fantastică ce pătrunde în dormitorul secundar.

Mergând mai departe prin acest penthouse spectaculos, iată și dormitorul care emană romantism. Felul în care se face trecerea spre dressing este cu adevărat special, bine, trecând peste faptul că dressingul în sine este special. De altfel, acesta este și dormitorul matrimonial, care păstrează cele mai multe elemente ale amenajării livingului.

Dressingul de tip walk-in est în sine un element de decor datorită ușilor-arcadă care se glisează și sunt semi-transparente.

Băile: design interior minimalist

Deși spectaculos, acest apartament uimește mai ales prin simplitatea liniilor adoptate în designul interior. Minimalismul răzbate în toate camerele, mai ales în living. Băile – una pe tonuri de alb, alta la polul opus – nu ies din această notă. Mobilierul masiv este parcă desprins din camere – nu îți dă impresia de baie – cu funcționalitățile necesare incluse – ci mai degrabă de budoir.

Ce pot adăuga la final? Doar că îmi pare rău că este tocmai în Taiwan 🙂

Foto: HaoDesign

Share This Post!