Cu capul în nori: idei de decor rupt din Rai

Home Therapy - DesignTherapy

Pentru firi romantice, visătoare sau cum sunt eu, cu un continuu dor de ducă, decorurile cu noi sunt preferatele mele. Încă nu am implementat un astfel de proiect în casă, dar mă documentez intens pentru a o face. Tocmai de aceea am adunat o mulțime de idei, de surse de inspirație, de furnizori care ar putea să te ajute și pe tine dacă vrei să amenajezi o cameră în această idee. Pentru că, da, există variante minunate, indiferent de funcționalitatea camerei.

Dormitor cu nori

Primul gând, dormitorul! Căci norii parcă îndeamnă la visare, nu? Așa zic și eu, tocmai de aceea am început cu dormitorul. Evident, când vine vorba de tapet mai ales ar fi indicat să folosiți un astfel de model doar pe un perete, de obicei cel pe care îl priviți cel mai des. Cel mai probabil acesta va fi cel pe care se află și patul. 

Varianta cu accente rustice și pasteluri
Dormitor minimalist cu accente nordico-industriale îndulcite de tapetul cu nori
Minimalist spre auster, un design mai degrabă cu accente japoneze

Living cu nori

Și zona de zi poate arăta spectaculos cu un perete-accent în acest ton vesel-visător. Indifrent că alegi o cromatică mai patelată sau una realistă, rezultatul va fi wow. Nu miza însă pe nuanțe prea închise, nu sunt potrivite aici.

Birou cu nori

Cel mai potrivit în acest context ar fi birou de acasă. O extradimensionare a livingului, o zonă de accent sau o cameră dedicată. Indiferent de alegere, cu siguranță o astfel de priveliște te poate face creativ.

Cameră cu nori pentru copil

Norii sunt simpatici și în camera copilului. Poți merge pe varianta unui tapet cu nori mai stilizat, fantasy, dar și pe varianta unui tapet cu nori realist. Contează aici vârsta copilului și, evident, preferințele sale.

tapet cu nori
tapet nori

Nori și în baie

Poți transforma complet un spațiu prin acest  mic artificiu. Incredibil, dar cât se poate de simplu. Mai ales în cazul spațiilor mici, un astfel de tapet poate da adâncime. 

De unde îi luăm pe nori?

Păăăi, simplu! Fie chemați pe cineva să picteze norii, fie comandați niște tapet/fototapet. Am găsit variante la XTDeco, la Saradi Concept, la Tapet Expert, la AeDesign, dar și la Rebel Walls (în străinătate). Prețurile pornesc cam de la 170 lei/mp.

Ei, ce ziceți? Îndrăzniți?

Share This Post!