Dacă supereroii Avengers ar avea nevoie de o casă, uite cum ar arăta ea

Home Therapy - DesignTherapy

apartament marvel

Am descoperit întâmplător acest apartament spectaculos, care de fapt aparține unui burlac – inginer, de 30 de ani. Un apartament situat la mii de kilometri depărtare, magnetic, superb, perfect pentru orice fan Marvel. Pentru că da, detaliile acestei amenajări spectaculoase au fost gândite atât de minuțios încât orice supererou al seriei s-ar simți ca acasă. 

În stil Marvel-industrial

Amenajarea este clar în stil industrial și clar pentru un burlac. Totul este foarte masculin, de la materiale, culori, texturi. Canapeaua din piele pare desprinsă dintr-un club men only, în timp ce pereții poartă fix acea amprentă rough pe care ne-o dorim, dar nu avem curajul să o facem în casa noastră. 

De remarcat corpurile de ilumnat
Multe materiale naturale, mult metal, pentru a sublinia nota masculină
Peretele cu vopsea pentru tablă poate deveni un punct de atracție prin desen
Marvel
Zona de zi este minimalistă, atenția concentrându-se pe canapea/fotoliu/TV – relaxare

Detalii wow: pumnul din perete

Detaliile, cum spuneam, sunt esențiale în această amenajare. Pumnul lui Hulk care pare să iasă dintr-un perete va fi mereu subiect de discuție în casa acestui tânăr burlac. Scutul lui Captain America din celebra serie Marvel, rafturile îndoite de un personaj cu o forță extraordinară, afișele, trimiterile subtile către un platou de filmare prin corpurile de iluminat sunt câteva dintre detaliile care fac din amenajarea semnată HAO Design una specială. Să fim serioși, este o casă care ar impresiona orice femeie. 

Elementele specifice seriei Marvel sunt incluse subtil în decor
De remarcat și rafturile îndoite ale bibliotecii

Dormitorul Rubic

Nu poți să nu remarci în dormitor noptiera – cub rubic. Dar eu recunosc că sunt încântată mai ales de dulap, care practic reprezintă cam tot spațiul de amenajare al casei. Și nu e mic deloc, mai ales că, să nu uităm, acest apartament are un singur ocupant. 

Dormitorul păstrează linia industrială a amenajării
…însă aceasta este ușor îndulcită, mai ales cromatic

Acest apartament – care se află în Taiwan – a fost amenajat în două luni de către HAO Design. Ce vreau să subliniez este dinamica deosebită a spațiului, dar și felul în care un apartament simplu a devenit casa unui supererou contemporan desprins parcă din seria celebră Marvel. Prin câteva detalii, căci amenajări industriale cu siguranță ați mai văzut. 

Foto: Hao Design

Share This Post!

1 Comment

  • 10 idei pentru un living spectaculos | DesignTherapy iulie 14, 2019 at 8:19 pm

    […] Dacă supereroii Avengers ar avea nevoie de o casă, uite cum ar arăta ea […]