14 idei de a transforma o comodă banală într-una extraordinară

Home Therapy - DesignTherapy

comodă

Comodele sunt probabil la fel de comune în casele noastre precum masa, scaunele, canapeaua… De multe ori există în casă ca atare, devin suport de televizor sau de nimicuri, mai ales când sunt plasate pe hol. Tocmai de aceea am adunat câteva idei de styiling, care nu te costă mult, nu presupun skill-uri de tâmplar și nici un efort deosebit. Sigur mai jos găsești ceva pe placul tău!

Comoda cu oglinzi

Fie că vorbim de una, de mai multe, oglinzile și comodele au o lgăură clară. Sfatul meu este să încerci și asimetriile, ai putea avea o surpriză. Lasă la vedere câteva elemente prețioase: vaze, ghivece cu flori, detalii aurii.

Comoda cu tablouri

O altă variantă care arată destul de spectaculos este cea a asocierii comodă-tablouri. Cu condiția ca întregul styling să fie unitar, dar nu plictisitor. Tonul contrastant dintre piesele decorului trebuie să fie evident. La fel de bine merge și un tapet dacă peretele respectiv o permit. Poate astfel să devină un accent al camerei.

Comodă – rame foto/tablouri înrămate

Este una dintre combinațiile mele preferate pentru că îți lasă o libertate uriașă în a schimba ceva când vrei. Nu sunt adeptul păstrării aceluiași design ani în șir, prin urmare fac mici modificări cam de două ori pe an. Iar un astfel de setting permite acest lucru prin simpla schimbare a interiorului ramelor. Sau schimbarea între ele, dacă sunt de dimensiuni diferite.

Ei ce spuneți? Nu-i așa că parcă o comodă nu este atât de banală cum pare la prima vedere? Vă mai las o combinație, minimalistă, cu flori, ca să vă conving:

comodă

Foto: Pinterest. Pexels.com

Share This Post!