Două camere luminoase, un apartament cu un design simplu și eficient

Home Therapy - DesignTherapy

apartament două camere

Nu prea mare, nici prea mic. Dar cu multă, multă lumină și cu un design minimalist, funcțional și actual. Pe scurt, un apartament de două camere, 61 de metri pătrați, gata să devină acasă pentru un cuplu tânăr. Vreți să-l vedeți? Atunci scroll down, că avem niște fotografii su-per!

O abordare simplă și funcțională

Straturi de vopsea și pardoseli proaspăt șlefuite, care atrag atenția de la faptul că acest apartament se află într-o clădire veche de aproape 100 de ani. Detaliile originale au fost bine conservate, de remarcat și nișele adânci de ferestre, uși profilate și tavane înalte. 

Un living luminos – vedeta acestui apartament – decorat simplist în aparență, însă tablourile de tip urban art atrag cu siguranță atenția. Mai ales în varianta oversized în care ni se dezvăluie. 

Iar mie îmi place tare mult zona de dining cu peretele cu vedere la cărămidă.

Dormitor luminos și organizat

Îmi place tare mult acest dormitor cu aer retro, chic, boho. Are din toate și mai ales… lumină. Este bine organizat, iar biroul de la fereastră face din acest apartament un spațiu unde te-ai putea simți productiv. Și creativ. 

Aș ai sublinia și dulapul – organizat și discret – suficient de încăpător astfel încât restul camerei să respire. Și să ofere aceea senzație de spațialitate, de confort, de… vacanță. 

Bucătărie mare și plină de viață

De remarcat și bucătăria. Nu știu despre voi, dar îmi plac tare mult bucătăriile unde poți găti alături de fmilie sau de prieteni. Iar această bucătărie are potențial. 

apartament două camere

Cum vi se pare acest apartament de două camere? 

Dacă v-a plăcut acest apartement, ce este de închiriat pe Alvhem.se, atunci vă invit să-l descoperiți și pe acesta: Cum ar trebui să arate toate apartamentele de închiriat din București. Și cât costă

Share This Post!