Flori și detalii glam într-un apartament din sud-vestul Londrei

Home Therapy - DesignTherapy

Wow. Aceasta este reacția oricui vede acest apartament superb de aproape 140 de metri pătrați. Un apartament amenajat pentru o familie, așa cum veți vedea din imagini, luminos și cu o personalitate aparte. De remarcat atenția la detalii, grija pentru finisaje de o calitate superioară, dar și felul în care sunt combinate elemente glam, cu cele clasice, accente de culoare cu linii neutre și, în general, ingeniozitatea designerului. 

Când am văzut primele proiecte ale Black & Milk – o casă de design de interior din Londra – efectiv nu m-am mai putut desprinde de minunatele lor amenajări. Fiecare proiect este pur și simplu superb, iar Toly și Olga, fondatorii Black & Milk se ocupă de fiecare aspect al proiectului, de la conceptul de design până la monitorizarea implementării sale, styling și Procurement, dar și alte servicii care te scapă de multe bătăi de cap. 

Revenind la apartamentul amenajat în Fulham, un cartier select al Londrei, cu prețuri nu tocmai mici, dar sigur și preferat de familii, acesta este, cum spuneam, wow. 

Livingul

design interior apartament Londra
design interior apartament Londra

Recunosc, este genul de living care te face să te simți ca într-o vacanță. Este confortabil, spațios (să nu uităm că nu este un apartament mic totuși), este funcțional și în același timp este luminos. Se pare că proprietarii au câștigat la loterie. 

design interior apartament Londra

Spațiul de luat masa este elegant, iar corpul de iluminat este efectiv cireașa de pe tort. Nu poți să nu te îndrăgostești. De remarcat simetria mesei cu a tabloului, ce delimitează clar spațiul și dă impresia de ordine, alături de liniaritate. În schimb detaliile prețioase – blatul de marmură, auriul scaunelor și al corpului de iluminat, lemnul masiv, pielea – fac ca totul să pară cozy și sofisticat în același timp. 

apartament Londra
Acest colț de relaxare este preferatul meu din toată locuința (Foto Black&Milk)

Camera copilului

Camera copilului este delicioasă. De la funcționalitate la amenajarea cu ajutorul culorilor și detaliilor, pur și simplu se simte veselă și confortabilă. Este un spațiu amenajat pentru copii mici – preșcolari – dar care se poate converti pe măsură ce trece timpul cu destul de puțin efort. 

design interior apartament Londra
design interior apartament Londra

Dormitorul

Multe detalii – un stil prin definiție eclectic – dar care dau o impresie unitară, fiecare element este cu grijă așezat la locul lui, fără însă a crea senzația de rigid, dimpotrivă. De exemplu, acest dormitor elegant este în același timp plin de culoare și energie, sofisticat și timeless prin design.

design interior apartament Londra

Biroul

Mai las o imagine la final și gata. Pentru că nu puteam trece cu vederea acest spațiu de lucru minimalist, dar… da, superb. Neutru prin culoare, sofisticat prin formă, luminos și atemporal. Iar plantele… ce alegere minunată mereu!

design interior apartament Londra

Dacă v-a plăcut această amenajare, designerii pot fi contactați aici. Iar pentru inspirație și o altfel de abordare asupra spațiului vă invit să răsfoiți și această amenajare: Încă un motiv să iubești Grecia: casă spectaculoasă în peșteră!

Foto: Blackandmilk.co.uk

Share This Post!