10 magazine de mobilă și accesorii pe care să stai cu ochii de Black Friday

Home Therapy - DesignTherapy

Black Friday 2020

Pentru că 2020 a fost anul statului acasă, cred că tot mai mulți s-au îndreptat spre reamenajarea locuinței. Cei mai mulți, arată sondaje recente, s-au orientat către reamenajarea bucătăriei, pentru că au gătit mai mult, către a terasei, că… restricții și stat acasă, dar și spre un upgrade în dormitor și baie, spații vitregite de atenție atunci când petrecem (prea puțin) timp pe acasă. De asemenea, s-a observat o tendință de a cumpăra local, vânzările colecției de mobilier fabricat în România au crescut cu 600% comparativ cu 2019. Și cum nu sunt perspective de revenire la normalitate, poate că n-ar fi rău să vă mai uitați și la ce au magazinele disponibile de Black Friday.

Pentru biroul de acasă

Hai că am început cu munca… ce să fac, e luni. Workspace Studio, companie specializată în soluții de amenajare orientate către ergonomie și partener unic acreditat al Herman Miller în România, are reduceri de până la 50% la piesele de mobilier din magazinul online lansat recent și din showroom-ul din Sky Tower. 

Campania de Black Friday desfășurată de Workspace Studio include scaunele emblematice de la Herman Miller și va fi activă timp de 24 ore, pe 13 noiembrie. 

Este primul Black Friday la care participăm, magazinul online fiind lansat luna trecută. Am decis să acordăm reduceri fără precedent, până la 50%, la scaunele Herman Miller, cele mai bine vândute piese de mobilier ergonomic din portofoliul nostru. Este evident că munca și școala de acasă vor continua, iar Black Friday devine un eveniment interesant pentru vânzările de mobilier ergonomicHorațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Eu am mai scris despre aceste scaune aici. 

Black Friday Herman Miller

Corpuri de iluminat cu până la 70% mai ieftine

Fără să fie vreo campanie de Black Friday anunțată, la The Home am găsit super-reduceri la zeci de produse. Aș zice că unele cu siguranță nu vor fi mai reduse de atât, având în vedere că procentul este de -70%. În aceeași categorie, disponibilă aici, mai găsiți accesorii, piese mici de mobilie, decorațiuni și multe altele. De asemenea, la colecțiile dedicate copiilor este activă o reducere de 20%. 

Jysk are reduceri de până la 70%

Și la Jysk se pregătesc reduceri, la peste 1.000 de produse, care ajung până la 70%. Ofertele campaniei, care are loc între 12 și 18 noiembrie, sunt disponibile aici și cuprind o mulțime de produse, de la mobilier la saltele, de la organizatoare la pături, birouri, scaune, sisteme de depozitare, ba chiar și la oferta de Crăciun. 

reduceri JYSK Black Friday 2020

Vivre, reduceri pentru bucătărie

Evident, și la Vivre găsiți reduceri. Sunt faiomoși deja pentru oferta de covoare, organizatoare sau canapele, însă în oferta de anul acesta am zărit inclusiv tigăi, crockpots sau aparate pentru cosmetică facială. Campania Vivre începe miercuri, și au un landing page dedicat, disponibil aici. Nu am găsit informații vizavi de procentul maxim de reduceri, dar bănuiesc că va fi unul generos având în vedere specificul site-ului. 

Norda – Black Friday cu surprize

Norda Shop este un magazin foarte fain cu o selecție tot mai mare de branduri nordice și nu numai, urmând o linie minimalistă, materiale naturale și un design creativ. Și ei pregătesc o campanie de Black Friday, încă nu avem detalii, dar le aștept cu nerăbdare. Puteți urmări și voi site-ul și promoțiile aici.

Mobexpert, reduceri cam la orice

Și Mobexpert este un site de urmărit în această perioadă. Acesta anunță reduceri de până la 50% la aproape toată gama de produse, inclusiv la colecția de Crăciun (unde reducerile sunt însă limitate de 15%). Pentru a fi la curent cu reducerile, indicat ar fi să vă abonați la newsletterul Mobexpert. Mie mi-au făcut cu ochiul ofertele la canapele, dar… depinde de ce aveți nevoie și voi, desigur. 

Mobexpert Black Friday 2020

Cu siguranță reduceri vor fi și pe Biano.ro, Bonami.ro, poate chiar și la H&M Home sau Zara Home. Este perioada reducerilor și brandurile vor profita de acest lucru cu siguranță. Eu vă doresc happy shopping și vă aștept să-mi arătați ce goodies ați găsit!

PS: Dacă aveți nevoie de inspirație, vă invit să citiți din articolele de mai jos: 

#HyggeAcasă: Ce efect au florile asupra casei tale

#HyggeAcasă ep. 5: Super-idei pentru camera unui copil organizat

#HyggeAcasă Ep.4: Biroul care te ajută să muncești, în 3 pași simpli

Foto main: Adobe Images

Share This Post!

2 Comments

  • 3 designeri români și-au unit ideile și au creat cele mai frumoase cadouri de Crăciun | DesignTherapy noiembrie 22, 2020 at 10:57 am

    […] Dacă ești în căutare și de idei de cadou pentru casă, poți să găsești inspirație aici. […]

  • 10 magazine de mobilă și accesorii pe care să stai cu ochii de Black Friday | DesignTherapy - Good Media Romania noiembrie 9, 2020 at 11:47 am

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]