Studio fenomenal. 37 de metri pătrați de superbitate absolută!

Home Therapy - DesignTherapy

design

Eu mă entuziasmez greu. De altfel și primesc reproșul acesta în familie. Că nu mă bucur mai vizibil, că sunt (prea) greu de impresionat. Nu sunt de acord, dar asta e altă poveste. Ei bine, în acest context, vă rog să mai citiți o dată titlul. Serios, este una dintre cele mai frumoase garsoniere pe care le-am văzut vreodată. Este superbă! Zău! Dar las imaginile să vorbească mai bine. 

Un spațiu spațiu și luminos, cu curte liniștită și balcon minunat undeva în Danemarca. 37 de metri pătrați de interior luminos și armonios, într-un studio cu ferestre largi și tavane înalte, unde te vei simți imediat ca acasă.

Detaliile istorice, patina timpului, interacționează și stabilesc un echilibru perfect cu mobilierul modern, materialele contemporane, dar și cu detaliile originale. Zona de zi este aerisită, luminoasă, în timp ce zona de relaxare este puțin retrasă. Totul este la vedere, însă în același timp oferă intimitate.

Cromatica neutră contribuie cu succes la a asigura ideea de spațiu. Tonurile de gri sunt o alegere înțeleaptă care desăvârșesc un design minimalist, dar nu auster. Mici accente de culoare, materiale naturale – cum ar fi tăblia mesei de dining – sunt detaliile care cuceresc.

Voi ce spuneți? Ați fost cuceriți? Dacă încă nu, vă arăt și balconul:

design

Foto: Bosthlm.se

Share This Post!