Un studio – loft, cu aer new yorkez. Priveliște inclusă și un preț… mai mic decât ți-ai imagina

Home Therapy - DesignTherapy

design interior

Sigur, mai ales de la o vârstă vrei să locuiești într-un spațiu cât mai generos. Însă și un studio poate fi spectaculos. Dacă încă nu ai copii, iar spațiul îți aparține. Părinții știu ce zic. Pe de altă parte însă, acest studio nu e chiar o garsonieră, ci mai degrabă o frântură de… palat. Nu glumesc, arată spectaculos, este un loft amenajat modern, care ar face să crape de invidie orice apartament de 70 de metri pătrați. Hai să vedeți!

design interior

Înălțimea totală a acestui loft este de 4,2 metri. Ferestrele nu au decât… aproape 4 metri. Poate că spațiul pe orizontală nu este așadar prea generos – 35 de metri pătrați la parter + 17 metri pătrați suprafața de la mansardă – însă înălțimea dă senzația de spațialitate pe care cu toții ne-o dorim.

Amenajarea în stil modern, urban, cu linii minimaliste și culori neutre, contribuie din plin la a da spațiului impresia de… mare. Și vreți să vă spun un secret? Nici măcar nu este un loft în adevăratul sens al cuvântului. Studio-ul se află la etajul 3 din 6 al unei clădiri de apartamente. Nu-i așa că nu v-ați prins?

design interior

Materiale moderne și un design industrial

De remarcat pardoseala din microciment, scara proiectată la comandă din oțel negru mat care se îmbină perfect cu bucătăria. Și care continuă la nivel vizual detaliile bucătăriei. Îmi place însă că aceste accente industriale sunt tare fain completate de detaliile cozy: materiale naturale, un spațiu pentru citit pe balcon.

design interior

Este un studio care amintește de New York sau chiar mai apropiatul Berlin. Însă nu este nici în SUA și nici în Germania, ci în Suedia. Ba mai mult, este și de închiriat. La suma de… 200 de euro pe lună. Așadar, dacă aveți de gând să experimentați viața în Stockholm… iată o idee de reședință. Proprietatea este listată la Fantastic Frank – un exemplu despre cum ar trebui să arate – și să funcționeze – o agenție imobiliară.

Foto: fantasticfrank.se

Share This Post!