Vis în alb. Un apartament cu adevărat spectaculos, în București

Home Therapy - DesignTherapy

apartament 3 camere bucuresti

Când am văzut primele imagini din acest apartament superb, aș fi putut jura că este un loft undeva în New York, Upper East Side. Dar nu, este în București, la One Verdi. Însă asta nu-i știrbește cu nimic elementele spectaculoase, întâlnite la tot pasul, pe cei 99 de metri pătrați utili. La care se adaugă 20 mp de terasă. Pe scurt, un apartament ce are toate atributele să devină punct de reper pentru designul de lux. Un proiect de design interior MiSo Architects, care fac proiecte din ce în ce mai spectaculoase, așa că stați cu ochii pe ei.

design interior
Mici detalii

Conceptul acestui proiect se conturează din dorința de a crea un ambient cu alură feminină, unde oricine pășește în acest spațiu poate observa o armonie între formele fluide și elementele naturale. Spațiul este dominat de o compoziție echilibrată, subliniată de nuanțe deschise, asemenea unui bujor de primăvară delicat, ce te copleșește cu o senzație reconfortantă. Nu degeaba proiectul a primit numele White Peony.

Privind la această locuință de aproape 100 mp, situată în proximitatea parcului Verdi, poți simți influența esteticii mediteraneene, integrată cu rafinament în conceptul de design interior. Fiecare detaliu, de la materialele alese la finisaje, este conturat cu atenție, reflectând o afinitate puternică pentru elemente naturale.

design interior
Cu așa un living, să-ți tot dorești să te întorci acasă. De altfel, canapeaua este punctul central al amenajării.

Trei camere, dar livingul e uimitor

Apartamentul, cu cele trei camere orientate spre o terasă însorită de 20 mp, emană o atmosferă clară și neutră. Paleta cromatică aleasă pentru acest proiect de design interior, în tonuri de alb și gri deschis. Aceasta creează un cadru care pune în valoare elementele cheie: canapeaua rotunjită, măslinul și insula de bucătărie. Lemnul natural, prezent în pardoseală și mobilierul personalizat, adaugă o notă de căldură și autenticitate.

design interior
Biroul din camera de oaspeți, orientat către lumină, respectă cromatica întregului apartament. Elemente minimaliste și multă viață, de la plante

Ritm și vibrație în designul interior

Pășind în acest spațiu poți percepe o coerentă estetică feminină și atentă la detalii în amenajarea spațiului, subliniată de placările parietale riflate. Acestea nu doar oferă ritm și vibrație, ci induc o senzație de mișcare a valurilor mării. Subliniată de altfel și de unduirea delicată a perdelelor și a altor elemente decorative.

design interior
Bucătăria minimalistă, alături de mobilierul cu forme rotunjite dă un aer elegant și sofisticat, dar în același timp feminin și cald

Rezultatul acestui proiect este un interior surprinzător, emanând lumină și transmiâând o stare de bine și vacanță. În inima orașului, acest spațiu devine o oază de calm, o barieră senzorială față de agitația urbană.

O privire mai atentă dezvăluie un decor ce îmbină cu pricepere feminitatea, liniștea și mindfulnessul, oferind un loc în care fiecare detaliu contribuie la crearea unei experiențe unice și reconfortante.

design interior
Dormitorul este – oricât de clișeistic sună – de poveste. Romantic, luminos, intim, minimalist, superb.

Dacă v-a plăcut, puteți explora și acest apartament: Brașov: Transformarea spectaculoasă a unui apartament cu două camere

Iar dacă aveți în minte un proiect pentru arhitecții de la MiSo, îi puteți contacta aici.

Share This Post!