10 idei pentru un living spectaculos

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

living

Petrecem o mulțime de timp în living. Pe canapea mai ales. Sau pe covor, dacă aveți copii. Este locul unde ne adunăm în familie, locul unde ne primim prietenii. Poate de aceea acordăm cea mai mare atenție amenajării acestuia. Mai mult decât oricărei alte camere. Și pe bună dreptate. Cum de curând am avut o discuție tocmai despre livinguri și despre cum acestea de multe ori chiar dau tonul amenajării, am strâns la un loc 10 idei de amenajare, spectaculoase. Desigur, greu de implementat 1:1, dar cu siguranță perfecte pentru inspirație. 

Living clasic, dar nu prea

living

În teorie, elementele de mai sus, dar și cele de mai jos, pot fi elemente dintr-o amenajare clasică. Doar că au câte un twist. Fie alăturarea cromatică (sus), fie linia designului de produs (jos). Indiferent de situație, ambele sunt dovada că poți alătura nuanțe diferite de lemn, culori diferite, că poți jongla cu texturi, linii și mai ales cu lumini. 

living

Culoare, culoare, culoare!

Pur și simplu găsesc irezistibil această amenajare de living. De la forme și texturi până la paleta de culori aleasă, totul exprimă joie de vivre. Elementele minimaliste de mobilier care completează amenajarea fac ca totul să arate și mai spectaculos. 

Living cu aer de vacanță

Ambele amenajări de mai sus sunt alegeri potrivite și sigure pentru un living care va atrage atenția. Mici elemente art deco sau elemente de decor spectaculoase fac deliciul acestor amenajări. Cromatica este cuminte, tonurile neutre ducându-ne cu gândul la stilul cottage englezesc. 

Art deco, indie, boho chic

Elemente puternice de decor care fac designul acestor camere greu de ignorat, culoare, formă. Indifeent de stil, cu siguranță elementele acestuia fac ca fiecare dintre aceste amenajări de living să rămână bine întipărită în memorie. 

Eterna Grecie

Nu pot să nu las aici și acest living absolut superb, al unei vile grecești, pe care am descoperit-o acum câțiva ani. A apărut, după cum vedeți, în reviste de prestigiu și are și de ce. Atât de simplu și totuși atât de spectaculos. Să nu mai vorbim de priveliște…

Elementul supriză în living

Am lăsat la final această amenajare. Deloc întâmplător, elementul central nu este deloc așezat central. Designul acestui scaun balansoar face ca întreaga linie să meargă spre eclectism, cu această notă minimalistă. Superb! Să nu mai zic de cromatică…

Dacă ți-a plăcut ce ai văzut aici, te invit să citești și aceste articole:

Cum să aranjezi mobila într-un living mic

Apartament superb: 3 camere perfecte în inima Londrei

Dacă supereroii Avengers ar avea nevoie de o casă, uite cum ar arăta ea

Fotografii: Elle DECOR

Share This Post!

1 Comment

  • 10 piese de mobilier și decorațiuni pentru o viață hygge pe care le poți lua acum la reducere | DesignTherapy iulie 27, 2019 at 2:36 pm

    […] 10 idei pentru un living spectaculos […]