10 piese de mobilier și decorațiuni pentru o viață hygge pe care le poți lua acum la reducere

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

mobilier la reducere hygge

Îmi place sfârșitul verii și pentru că este perioada reducerilor. Și, de câte ori nu te-ai gândit că ai vrea să schimbi ceva în casă, dar parcă ar fi costat prea mult? E momentul însă potrivit să vezi ce mai e la reducere. S-ar putea să fii surprins/ă. Nu de alta, daar poți găsi o mulțime de decorațiuni minunate, piese statement, chiar mobilier care vor schimba complet atmosfera din casă. Și fără să faci investiții majore. 

Decorațiuni hygge la reducere

Începem cu lucrurile mai mici, mai simple. Dar deloc de lăsat la voia întâmplării, pentru că sunt precum condimentele în mâncare. Se poate și fără ele, dar cât de delicios este totul cu condimentul potrivit. Așa și în casă. Atmosfera este schimbată complet când decorațiunile și accesoriile întregesc designul. În ideea unui stil de viață hygge, adică în echilibru, în armonie, bazat pe confort la orice nivel, inclusiv vizual, am ales câteva piese de la The Home, care mi-au plăcut mult. 

mobilier la reducere hygge the home
Sfeșnice asortate, pentru o lumină hygge, care îndeamnă la relaxare – La Forma, 139 lei
mobilier la reducere hygge the home
Cană de ceramică albastră pentru cafele bune și dimineți liniștite – Bloomingville, 25 lei
mobilier la reducere hygge the home
Vază din sticlă și ratan – La Forma, 139 lei
mobilier la reducere hygge the home
Set suport și ghivece – căci plantele nu ar trebui să lipsească dintr-o casă hygge –
La Forma, 129 lei

Piese de mobilier la reducere

Trecând la lucruri mai serioase, cu ghilimele incluse, desigur, piesele de mobilier la reducere nu sunt nici ele de neglijat. Un simplu puf poate schimba un colț de cameră care devine deodată zonă de relaxare. Un scaun nou pentru masa de lucru, un taburet cu spațiu de depozitare influențează și ele atmosfera hygge a casei, mai ales când cromatica vine în ajutorul formei.

Am ales mai jos câteva piese pentru extreme: zona glam, prețioasă, care captează atenția prin cromatică și textură cu catifea albastră și accente aurii, dar și zona boemă, mai puțin prețioasă, minimalistă, ușor retro, cu cromatică neutră alb-negru și materiale naturale – bumbac, sfoară, lemn.   

mobilier la reducere hygge the home
Scaun La Forma, 295 lei
mobilier la reducere hygge the home
Puf albastru, cu depozitare – Queen Zago, 189 lei
mobilier la reducere hygge the home
Scaun pliabil – La Forma, 575 lei
mobilier la reducere hygge the home
Puf perfect pentru stat la taclale – La Forma, 235 lei
mobilier la reducere hygge the home
Scaun Butterfly – La Forma – 799 lei

Tot din categoria piese-statement face parte și măsuța aceasta, care se integrază subtil, dar perfect într-o amenajare eclectică, retro sau minimalistă. Dincolo de liniile sale, care sunt, evident, un plus, lemnul de stejar, cromatica și mai ales funcționalitatea o fac o piesă de mobilier irezistibilă. 

mobilier la reducere hygge the home
Masă din lemn de stajar – Woodman – 925 lei

Îmi dau seama la final de articol, că majoritatea pieselor vine de la brandul La Forma. E complet neintenționat acest lucru, vă asigur. Oricum, toate reducerile de mai sus sunt disponibile, alături de multe altele, aici. În plus, magazinul online The Home, pe care cu siguranță îl știți, dispune în zona Delea Veche – Călărași de un showroom imens, așa că vă puteți inspira și de acolo. Și, din câte știu, există și multe piese la reducere. 

Dacă v-a plăcut ce ați citit mai sus, vă invit să citiți și aceste articole:

10 idei pentru un living spectaculos

3 locuri de cazare în Toscana care te vor face să iubești Italia veșnic

Vrei o casă hygge? Iată 5 metode pentru a o avea

Foto deschidere: Bloomingville 

Share This Post!