Apartament superb: 3 camere perfecte în inima Londrei

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

apartament Londra

Londra este, fără îndoială, unul dintre orașele mele preferate. Nu există loc pe care să nu-l găsesc fermecător, chiar dacă nu este luxos. Dar stilul, atmosfera, mi se potrivesc perfect. Tocmai de aceea, destul de des mă trezesc căutând noi locuri unde aș putea sta. Sau locui. Cine știe. Mai ales când găsesc case precum acest apartament cu 3 camere superb, din Notting Hill. La doi pași de Portobello Market și în apropiere de Kensington Gardens.

Apartamentul se află într-o clădire din perioada georgiană, este complet renovat și arată de vis. Livingul și zona de dining sunt luminate subtil, dar suficient de puternic, iar terasa oferă o priveliște superbă asupra Londrei. Locul perfect pentru petreceri sau serate liniștite. 

Zona de zi are o cromatică îndrăzneață, dar sofisticată Foto: Airbnb.com
Bucătărie cu linii moderne și un blat perfect pentru gătit în familie
Zona de zi are uși glisante care dau spre o terasă magnifică. Bucătăria este suficient de mare încât să găzduiești și un cooking party. Pereții albi accentuează și subliniază cromatica și textura mobilierului din zona de zi. Lumină naturală multă, finisaje naturale. Totul în armonie cu priveliștea. 
Vederea de la terasă
Suficient spațiu pentru o petrecere
Chiar și dacă plouă, vederea este superbă datorită ușilor glisante cu ferestre full size

Culoare, texturi și linii fine

Nu poți să nu remarci asocieirile surprinzătoare de imprimeuri și texturi

Dormitoare relaxante

Cele două dormitoare, aflate la o scară interioară distanță, oferă suficientă intimitate încât să te poți odihni. Paturi uriașe, perfecte pentru relaxare, băi atașate și decorate minimalist, dar superb, în același ton sofisticat, chiar glam. 

Ferestrele sunt cam mici pentru gustul meu…
Dar tăbliile sunt superbe
Cada stand alone atrage toate privirile
Un hol cu priveliște

Cât costă să stai în acest apartament

Apartamentul se poate închiria prin Airbnb, iar prețurile pornesc de la 800 de euro pe noapte, cu o ședere minimă de 7 nopți. Oricum, nu vă grăbiți. Primele locuri disponibile sunt în iulie… 2020. 

Dacă v-a plăcut acest apartament, vă mai arăt și aici câteva, mai accesibile: Paris, Londra sau Roma? Cazare de vis cu 120 de euro!

Sau poate vreți ceva spectaculos, dar mai aproape de casă: Poți ghici unde se află acest smart hotel cu un design fenomenal?

Foto: Airbnb.com

Share This Post!