Apartamentul cu terasă care nu te mai lasă să pleci de acasă

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

apartament duplex

Un apartament, duplex, cu o terasă superbă și un spațiu de lucru care pare desprins din poveștile despre Hemingway. Eu una mă văd scriind și visând privind spre strada plină de copaci și flori, acoperișurile frumos aliniate și zumzetul fin al unui orășel de provincie. Un apartament amenajat perfect pentru o familie cu o viață activă, conectată la oraș, cu multe spații ce oferă intimitate. Unde se află și cât costă? Citește mai departe! 

apartament duplex

Apartamentele din acest cartier superb au fost construite în 1914. Deci da, locuințele au mai bine de 100 de ani. Stilul este unul romantic, blocurile beneficiind de o curte mare, cu gazon, terasă comună, tufe de liliac și multă liniște. 

Apartamentul pe care vi-l arăt astăzi era pe vremuri mai mic, însă în 2021 a fost extins cu acest etaj superior care îl transformă în duplex. 

Partea de jos dezvăluie un plan clasic, cu două camere mari și un dining generos cu ieșire pe un balcon orientat către vest. La etaj avem un alte dormitoare, o baie mare, dar și o ieșire spre o terasă însorită, pe acoperiș. 

Detalii superbe și aer vintage cool

apartament duplex

Podelele din lemn sunt dezvoltate și păstrate detaliile originale, cum ar fi ușile cu oglindă, rozetele de tavan și dulapurile care creează un cadru romantic și fermecător. Detaliile sunt cu adevărat fascinante și mi se pare că ai nevoie de o veșnicie să le descoperi cu adevărat. 

De altfel această amenajare surprinde la fiecare pas. Aruncați o privire la băile absolut spectaculoase, mai ales că, să nu uităm, sunt integrate într-un apartament de bloc. 

Aceasta este una dintre băi, nu puteam să nu v-o arăt.

Cât costă să locuiești în acest apartament

Suprafața totală a locuinței este de 138 mp, la care se adaugă cei 7 mp ai terasei. Costul chiriei este de 550 de euro/lună. Sigur ați ghicit că apartamentul se află în Suedia, într-un oraș tare simpatic de provincie. Întregul spațiu este o dovadă că și locuințele vechi pot fi reamenajate modern, cu accesorii contemporane integrate perfect în context și că extinderile se pot face și… cu cap. 

Iar la final vă las o imagine cu intrarea în bloc. E grăitoare: 

apartament duplex

Dacă nu mă credeți, aici sunt toate detaliile proprietății. Iar dacă v-a plăcut și mai vreți, vă recomand să răsfoiți și aceste articole: 

Apartamentul de la mansardă care te va face să te îndrăgostești de ferestre și lumină

9 destinații perfecte pentru a lucra remote

Share This Post!