Apartamentul de la mansardă care te va face să te îndrăgostești de ferestre și lumină

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

amenajare apartament

O locuință, oricât de frumoasă ar fi, oricât de corect și plăcut amenajată, nu se va simți niciodată acasă dacă nu va fi inundată de lumină. Lumina naturală schimbă totul. De fapt înfrumusețează. Căldura ce răzbate prin ferestre încălzește atmosfera și cele ma friguroase seri de iarnă, iar lumina… ah lumina! Mai jos avem un apartament tare frumos, cu lumina porivită pentru a te relaxa, pentru a te întâlni cu prietenii sau a petrece timp în familie. Nu mă credeți? Just click see more, vă veți convinge singuri. 

amenajare apartament

Am început cu piesa de rezistență, acest living superb, în culori neutre, cu multe elemente și materiale naturale, pe care nu putem să nu le adorăm. Partea bună la o astfel de cromatică este felul în care reușești să adaugi accente. Poate niște perne sau draperii verzi/turcoaz. Poate un tablou îndrăzneț în nuanțe vii de lila și roz. Poate câteva elemente aurii… 

amenajare apartament

Un birou inundat de lumină

amenajare apartament

Scăldată în lumină este și această parte secundară a zonei de zi, unde este amenajat un spațiu de lucru. Mai e nevoie de explicații oare? Sau deja simțiți cum vă inundă creativitatea? 

Design în linii nordice

Mergem mai departe către alte zone cu funcționalități precise, care păstrează aceeași linie în amenajare: simplu, dar frumos. 

Deloc de neglijat în această amenajare de apartament băile: 

Sau detaliile: 

Aș putea scrie multe despre acest apartament din Suedia, găsit pe Alvhem Makleri, un site de imobiliare de altfel. Care pare însă o revistă de amenajări interioare, pentru că fiecare apartament pus la vânzare sau spre închiriere este pur și simplu amenajat impecabil. Aș vrea să văd și la noi aceeași disponibilitate atât în a amenaja astfel de locuințe pentru a fi închiriate, cât și pentru a le închiria cu respectul cuvenit. 

Share This Post!