Cum arată o casă de 4,2 milioane de euro. La Snagov

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

casa snagov

Când spui casă lângă București, rareori te gândești la o astfel de casă. O proprietate de 4,2 milioane de euro, o casă cu 10 dormitoare, o locuință secundară, propriul teren de tenis, o suprafață generoasă de luciu de apă, o pădure la care ai acces imediat ce ieși din casă. Sunt câteva lucruri care mai degrabă ar caracteriza o proprietate în vecinătatea Lacului Como. Care s-ar vinde însă de vreo 5 ori mai scump.  

Poziționată într-o zonă exclusivistă, pe malul Lacului Snagov, proprietatea este alcătuită din 10 dormitoare și 10 băi și o piscină interioară. Domeniul include, de asemenea, o locuință separată pentru oaspeți și o alta cu rol administrativ, un teren de tenis, cramă și ponton, iar accesul se face pe un drum privat. În total, suprafața construită totală ajunge la 1732 mp.

Proprietatea are o deschidere de excepție către Lacul Snagov, sub formă de golf, precum și un ponton cu platformă betonată pentru ambarcațiuni, 700 mp de luciu de apă și garaj pentru patru bărci. Spațiile verzi sunt amenajate după un concept peisagistic inedit și ocupă o suprafață semnificativă.

Unul dintre argumentele care face ca proprietatea să fie unicat este pădurea proprie de stejari seculari cu o suprafață de 3.000 mp. Practic, locuința vine la pachet cu propria arenă sportivă, accesul la lac și o pădure perfectă pentru drumeții sau ciclism.

Cu acces rapid către Autostrada A3 și Autostrada Urbană, proprietatea are o conexiune facilă cu zone de interes din București și, conform reprezentanților Bonvie, reprezintă o investiție pentru o familie cu un stil de viață activ, care își dorește să rămână conectată la natură și în același timp în proximitatea imediată a Capitalei.

Astfel de proprietăți nu apar des la vânzare, de obicei acest lucru se întâmplă când proprietarii fie se relochează în altă țară, fie fac schimbări majore în stilul de viață. 

De asemenea, este o proprietate ce poate fi privită ca o investiție pe termen lung, atributele sale – în special domeniul adiacent locuinței propriu-zise – garantând că prețul va fi în creștere. 

Detalii despre această proprietate aici: https://bonvie.ro/

Share This Post!