Dacă toate apartamentele de închiriat ar arăta așa! Cât a costat amenajarea

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

Miso-Architects_Rent Apartament-3

Se dă un apartament din Pipera. 3 camere. 84 metri pătrați. Nou. Niște proprietari care respectă întocmai indicațiile și proiectul arhitecților. O echipă de arhitecți talentați. Și un buget de 22.000 de euro. Ce a ieșit? O amenajare luminoasă, sofisticată și elegantă, fără însă a fi încărcată. Un design minimalist pe principiul atât cât trebuie.

Amenajarea semnată de MISO Architects este printre cele mai curate pe care le-am văzut. Curate în sensul că respectă principiul funcționalității spațiului și al mobilierului, păstrează câteva accente realizate prin culoare, piese mai speciale, detalii etc. Inclusiv în baie, gresia și faianța, simple cromatic, atrag atenția prin patternul special. O împletire firească între linii, texturi și culori. Care place. Greu să nu placă, inclusiv celor mai cârcotași.

Living luminos și spațios, înverzit cu un fototapet spectaculos

Dormitor hygge, care te cheamă la somn

Canapeaua oversize reprezintă un accent important și focusul zonei de zi tocmai prin mărime, dar și culoare. Livingul este dezbrăcat de elemente inutile, tocmai pentru că se află într-o relație open space cu bucătăria și zona de dining. De remarcat holul, la fel de simplu, dar accesorizat cu mici detalii. 

Tare plăcut și dormitorul. Cromatic, pare un dormitor romantic, însă simplitatea mobilierului și gradul ridicat de confort îl face perfect pentru orice cuplu. Zona de depozitare inserată subtil în amenajare este de asemenea de remarcat.

Cea de-a treia cameră respectă aceleași principii de amenajare. De remarcat corpul de iluminat. Este my all time favorite și motivul ascuns pentru care scriu acest articol. Dincolo de faptul că îmi place tare mult ce fac arhitecții de la MISO.

Detalii nebănuite într-un apartament de închiriat

Mie mi-a plăcut tare mult amenajarea aceasta și atenția la detalii în cazul unui apartament mare, spațios, dar nu foarte, unde s-a pus accent pe atu-urile spațiului. 

Înainte de a pleca, îți mai arăt și acest spațiu: Before&after: ce poți face cu 60.000 de euro într-un apartament de 3 camere

Fotografii profesionale realizate de Alexandru Dragoi

Share This Post!

4 Comments

 • Before&after: metamorfoză în 3 camere din București. Cât a fost bugetul | DesignTherapy martie 15, 2020 at 10:09 pm

  […] Dacă v-a plăcut acest apartament, vă mai arăt ce au mai făcut arhitecții aceștia talentați (și foarte tineri): Dacă toate apartamentele de închiriat ar arăta așa! Cât a costat amenajarea […]

 • Cum arată un apartament de închiriat în Suedia. Și cât costă | DesignTherapy martie 5, 2020 at 3:19 pm

  […] PS 2: Dacă ți-a plăcut acest apartament, iată ce minunății fac și designerii noștri: Dacă toate apartamentele de închiriat ar arăta așa! Cât a costat amenajarea […]

  • DesignTherapy martie 5, 2020 at 3:25 pm

   Pentru detalii legate de achiziții și prețul acestora, vă invit să-i contactați pe arhitecții de la MISO, cei care semnează amenajarea. https://www.misoarchitects.ro/

 • George martie 4, 2020 at 9:19 am

  Salut! O amenajare foarte reusita! Imi poti spune te rog de unde sunt luate luminile albe, pe sina, deasupra canapelei din living, te rog?