Vrei să ai o viață hygge? Iată câteva lucruri esențiale!

Cum să trăiești Hygge - DesignTherapy

Cu toții ne dorim să descoperim rețeta daneză a fericirii care pare că se ascunde în acest cuvânt: hygge. Adevărul este însă un pic mai complicat (sau mai simplu) de atât și nu se află într-o carte. Oricât de faină ar fi ea. Să vă explic! 

În 2018 pot spune că am trecut prin multe. Că s-au schimbat multe lucruri în viața noastră, dar cred că a fost unul dintre cei mai buni ani. Am învățat multe despre hygge, am ajuns și în Danemarca, am citit mai mult, am râs mai mult, am țipat mai puțin, m-am bucurat mai mult, am călătorit mai mult, am făcut mai multe lucruri pentru mine. Desigur, faptul că D. crește este un avantaj. Tocmai de aceea cred că hygge este mai degrabă legat de echilibrul interior. Mai jos am trecut câteva dintre lucrurile pe care le-am făcut și eu și care s-au dovedit eficiente în anul frumos, dar destul de complicat care s-a scurs.

hygge

Pe voi ce vă face cu adevărat fericiți? Indiferent de răspuns, vă doresc de pe acum să aveți un 2019 plin de inspirație, de bucurii, echilibrat și… desigur, o viață hygge!

PS: Dacă vreți mai multe idei despre o viață hygge, vă mai recomand și:

10 lucruri pe care să le faci pentru o viață hygge

Vrei o casă hygge? Iată 5 metode pentru a o avea

Foto: pexels.com

Share This Post!