12 brazi de Crăciun pe care ți-i poți face chiar tu. Simplu și de efect!

Inspiration - DesignTherapy

Poate nu vrei să cumperi brad. Nu vrei unul tăiat. Nu vrei nici măcar unul în ghiveci (știm că există șanse prea mici să se prindă după), nu vrei nici unul artificial. Pentru că trebuie să-l ții muuuulți ani pentru ca impactul asupra mediului să fie justificat. Dar asta nu înseamnă că nu poți avea un brad de Crăciun în casă. Și nu un brad oarecare, ci un super-brad! Făcut de tine, simplu și rapid, și atât de fain că vei vrea să-l ții până în martie! Sau până la următorul Crăciun!

Alternativă rapidă la bradul de Crăciun

Toooți ne grăbim. Nu știu exact unde și de ce, dar cert e că ne grăbim. Așa că mai jos sunt varinate simple, rapide, de super efect. Fie că alegi benzi scotch pe care le vei umple cu globuri, fie că folosești pagini de cărți vechi (deteriorate, necitibile, că doar ideea e să reciclăm, nu să stricăm) sau fotografiile preferate, iată ce minunății pot ieși:

Dacă ești mai priceput în ale meșteritului, poți încerca variantele de mai jos. Preferata mea e cea cu polițe, pentru că poate fi reinterpretată în funcție de perioada anului. 

Bradul – calendar de Advent

Ideile de mai jos sunt absolut adorabile. Îmi place și varianta cu mesaje, dar și cea cu surprize. Și în prima variantă puteți folosi mici surprize reinterpretând astfel într-un mod original calendarul de Advent. 

Brad de Crăciun meșteșugit

Și variantele acestea sunt tare ușor de realizat. Poți folosi decorațiunile vechi, reinterpreta puțin ideea de brad de Crăciun. Te poți folosi de un perete sau de o scară. 

Noi, anul acesa, am ales varianta unui brad artificial. Avem de gând să-l ținem cel puțin 5 ani. După care ne vom gândi la variante reinterpretate. Dar nu numai. Orice spațiu devine ușor de decorat folosindu-te de aceste idei. Voi? Ce ați ales pentru acest Crăciun?

Foto: Pinterest, Adobe Images

Share This Post!