3 locuri romantice din București unde să ieși la masă sau la o cafea bună de tot

Inspiration - DesignTherapy

VDay sau nu, dacă vreți să ieșiți undeva și să vă simțiți bine, să mâncați ceva bun, să aveți parte de o atmosferă romantică, vă împărtășesc din cele mai recente descoperiri. Recunosc, sunt pe gustul meu: decor mai special, ceva atât de delicios în meniu de nu-ți vine să te ridici de la masă nici după 3 ore, cafea bună, vin… În fine, știți voi. Lucuri la care visează părinții care simt nevoia de o fugă în doi. Fie și doar trei străzi mai sus de casă. 

Bread and Butter

Am văzut Bread and Butter prima dată în poze. La Pia. Și mi s-a părut atât de fain, că am luat-o toți trei pe jos, prin frig, pe Calea Victoriei, cu Google Maps în mână doar ca să-l găsim. Ne-a plăcut tare mult, atât de mult încât ne-am promis că ne întoarcem într-o dimineață când i se va face milă vreunei bunici de noi și vom putea bea o cafea în tihnă, doar noi doi. Ferestre largi și patiserie, cafea și verdele acesta care te duce cu gândul la mare… ce altceva ne-am putea dori? 

Moon Brasserie

Moon Braserie este pe Splaiul Unirii. Pe apă. Cu vedere la apă. Am zis tot, nu-i așa? Da, este unul dintre locurile relativ noi de pe malul Dâmboviței, care au schimbat complet acea zonă de lângă Biblioteca Națională. Este un loc romantic prin definiție. Dar eu am ieșit acolo exclusiv cu prietenele mele. De ce? Că ne place tare mult și ne este la îndemână. Însă, într-o zi, mai bine zis într-o seară, sper să-mi iau și soțul la o plimbare romantică și un pahar de vin. 

Poesia

Locul acesta a fost pentru mine dragoste la prima vedere. Partea bună e că este aproape de biroul meu, dar și al soțului, așa că uneori, nu atât de des pe cât aș vrea, îl mai răpesc la un prânz în doi la Poesia. E liniște și frumos, e delicios și servire ireproșabilă. Întotdeauna sfârșesc prin a mânca prea mult și a bea prea mult vin aici. Dar e tare plăcut. Așa că vă recomand să-l vizitați, cu sau fără o ocazie specială. 

Deci voi unde ieșiți diseară?

Share This Post!

1 Comment

  • Mihai februarie 21, 2020 at 7:11 pm

    De acord cu mentiunile privind locatiile prezentate. Lista fiind asa scurta, evident ca multe localuri ar fi meritat sa fie mentionate. Unul dintre ele, Restaurant Diplomat.