3 locuri unde îmi găsesc inspirația în materie de design de interior

Inspiration - DesignTherapy

Pinterestul este probabil cea mai valoroasă resursă. Însă, de multe ori, Pinterestul vine cu inspirație și atât. Nu ai idee de unde să cumperi ce vezi în imagini, cât costă sau unde ai putea găsi alternative. De aceea, de multe ori, prefer să îmi caut inspirația direct la sursă. În general, magazinele de home&deco mari au trecut de la prezentarea de produs, la cea de ansamblu. Așa găsești ușor inspirație pnetru diverse stiluri. Și tot ce mai urmează din treaba aceasta. Iată trei dintre sursele mele de inspirație. 

H&M Home – fără alte introduceri

M-am bucurat mult când s-a deschis și în România divizia home&deco a cunoscutului brand. Găsești aici obiecte de decor de calitate, la prețuri rezonabile, mai ales dacă și prinzi vreo reducere. Sigur, pe textile stau cel mai bine, deloc surprinzător.

Am luat de curând de la ei un covor pentru camera lui D. care nu doar că a costat foarte puțin, însă este dintr-o țesătură moale, fină ce se poate spăla la mașină. O variantă infinit mai accesibilă a covoarelor Lorena Canals. 

The Home – home& deco nordic

Magazinul online de home&deco beneficiază de un showroom generos în zona Semănătoarea – nu mai știu cum îi spune acum de când cu noile denumiri, dar știți voi, vizavi de Regie. 

Aici găsești multe branduri nordice, dar nu numai, iar pe pagina de Facebook, inspirație cu duiumul. De ce? Pentru că lucrează tocmai cu aceste branduri nordice care excelează la partea de prezentare de produs, care știu să creeze în aceste vizualuri o atmosferă hygge, pe care ne-o dorim cu toții. Dacă stilul tău este minimalist with a twist, adică un pic mai sofisticat, atunci e locul potrivit pentru tine. 

Norda Shop – hygge made in Cluj

După cum bine sugerează numele, acesta este tot un magazin home&deco dedicat brandurilor nordice. Nu se înscrie însă fix în aceeași linie cu The Home și ar putea fi mai util celor din centrul sau nordul țării, pentru că se află la Cluj. 

La Norda Shop găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți transforma casa într-o adevărată oază de frumos în care să-ți facă plăcere să trăiești. De la obiecte de mobilier, textile, decorațiuni și veselă până la obiecte pentru camerele celor mici și accesorii de baie cu bun gust – poți găsi din toate câte ceva pe placul oricui.

Acestea sunt de multe ori my go to sites când caut ceva ce are legătură cu un magazine home&deco, indiferent dacă vorbim de mobilier, decorațiuni sau pur și simplu de o idee. Sper să-ți fie de folos. Dacă tu poți adăuga și alte surse de inspirație, ar fi minunat! 

PS: Dacă mai vrei și alte surse de inspirație, poți arunca un ochi și aici: 

10 branduri home&deco românești pe care le-am descoperit anul acesta

5 conturi de Instagram; inspirație pentru casa ta

Enjoy! 

Foto: Brandurile menționate 

Share This Post!

1 Comment

  • 3 locuri unde îmi găsesc inspirația în materie de design de interior | DesignTherapy - Good Media Romania octombrie 10, 2020 at 10:42 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]