5 conturi de Instagram – inspirație pentru casa ta

Inspiration - DesignTherapy

Mi se pare tare relaxant să mă plimb prin casele oamenilor – virtual, desigur, altfel sună cam ciudat. Dar pentru asta există Instagram, nu? Am câteva conturi care mereu mă fac să visez la casa perfectă. Perfectă și fără jucării împrăștiate, dar asta este o altă discuție… Iată câteva dintre aceste conturi, pe care vă invit să le urmăriți și voi pentru puțin detox. 

Case unde și un pat nefăcut arată bine

Zău că nu exagerez. Locuințele, amenajările de pe acest cont sunt luminoase, cu un stil simplu, minimalist, dar nu auster, un vocabular cromatic bazat pe palete inspirate din natură, dar cu accente de culoare. Iată despre ce vorbesc:

Design contemporan…

… de inspirație nordică. Joanna Laven este cu adevărat specială. Face totul să pară atât de simplu. Și nu este. Imaginile de pe contul ei de Instagram o dovedesc: 

 

Let there be light

Cel puțin asta simt eu uitându-mă pe acest cont de Instagram. Decoruri spectaculoase, luminoase, perfecte. Ce ziceți?

Perfecțiunea într-o imagine

Immy + Indi este un cont pe care îl urmăresc de ani buni. Îmi place atât de mult încât aproape că l-aș păstra doar pentru mine. Glumesc! Dar uitându-m pe aceste fotografii, mă și imaginez în următoarea vacanță. 

 

Dovada că și Marea Britanie poate fi primitoare

Da, Marea Britanie cea ploioasă și urâcioasă arată cu totul altfel prin ochii lui Abi Dare – care are un blog de design tare fain. O urmăresc peste tot cu drag, veți vedea și voi cât de liniștitoare sunt interioarele postate de aceasta. 

În cazul în care și voi urmăriți conturi interesante de Instagram, din România sau nu, please let me know. Nu mai suntem ancorați în vechi, ba mai mult, și designerii și arhitecții români exploarează tot mai mult. Așa că, să curgă inspirația!

Share This Post!