5 idei simple şi de efect pentru balconul tău

Inspiration - DesignTherapy

Dacă tot ne bucurăm de temperaturi de vară, să ne îndreptăm puţin atenţia asupra balconului. Merită să renunţi la cutiile cu dulceţuri şi murături pentru a-ţi amenaja un spaţiu de relaxare, unde îţi poţi bea cafeaua dimineaţa sau chiar lucra. Cel puţin până când temperaturile urcă spre 30 de grade. 

Iată aici un balcon în stil cottage, cu multe multe flori. Spaţiul de relaxare este generos, dar folosit la minimum pentru a lăsa loc ghivecelor cu flori. Un decor care te face să te simţi ca într-o grădină:

Aici avem un balcon mic, dar eficientizat. Banca a creat un spaţiu confortabil pentru relaxare şi discuţie, iar spaţiul de dedesubt poate fi folosit lejer pentru depozitare. Îmi place alăturarea de materiale lemn – ratan – bumbac – cânepă, care creează un sentiment special de confort nestudiat.

Chiar şi când ai un balcon închis îţi poţi crea un refugiu simpatic:

Din nou, un decor cu o bancuţă, foarte vesel şi simpatic datorită textilelor în culori pastel.

Balcoanele foarte mici sunt de asemenea ideale pentru o amenajare în acest stil. Oricum nu puteţi depozita nimic în ele, aşa că profitaţi de spaţiu. Covoarele de iută îţi permit să ieşi în picioarele goale afară, aşa că profită!

Chiar dacă vara a început, nu înseamnă că nu mai ai timp să-ţi amenajezi balconul! Cum arată balconul tău?

Share This Post!