7 dovezi că încă se poartă rozul

Inspiration - DesignTherapy

Mulţi se feresc de roz. Că e feminin, că e copilăresc, că nu are ce căuta într-o amenajare serioasă. Şi multe, multe alte motive. Dar eu nu mă feresc de roz. Nu văd niciun motiv. Mai degrabă oortunităţi. Şi dacă rozul a fost (şi este) una dintre culorile anului şi apare şi în tendinţele din primăvara 2017 în alte două nuanţe (da, da, Pantone promovează nu una, ci două nuanţe de roz), atunci înseamnă că ar trebui să-l luăm în considerare, nu-i aşa? În plus, dă o notă de căldură, de intimitate, de drăgălăşenie sofisticată. 

theglitterguide-com

anticandchic-es

decoholic-org

homedecorinfo-org

Deloc greu de integrat în decor, rozul pal, pudrat tinde să devină un nou ton neutru, la care putem adăuga accente, putem varia nuanţe ca intensitate, pe scurt putem să-l exploatăm în orice ipostază şi indiferent de destinaţia camerei în care ne aflăm.

immyandindi-com

immyandindicom-au

sheerluxe-com

Şi obiecte de decor sau piese de mobilier roz tot găsim. Eu am dat o raită în doar două magazine: Ikea, pentru că este cel mai la îndemână şi soluţia pentru cele mai multe proiecte (cu siguranţă şi tu dacă ai ajuns în Ikea, nu ai putut pleca cu mâna goală), dar şi Design&After pentru că este un magazin home&deco nou, plin de chestii delicioase.

La Ikea găsim piese mai voluminoase, textile şi, evident, nelipsitele cutii:

Iar la Design&After sunt atâtea mici obiecte de decor, încât nu ştii ce să alegi mai întâi. Vesela este preferata mea, se integrează perfect într-o paletă stilistică cottage, retro, dar şi ca accent într-un decor monocolor sau să îndulcească un ambient în stil industrial.

Share This Post!