Ai văzut noul catalog IKEA? Life hacks și reinventarea pieselor clasice

Inspiration - DesignTherapy

Ikea hacks

Pe piață există de câteva săptămâni un nou catalog IKEA. Nu, nu vă gândiți că ați ratat ceva. Este un alt fel de catalog. Un catalog plin de sfaturi și trucuri pentru a utiliza produsele companiei suedeze astfel încât să vină în ajutorul persoanelor cu demență. Catalogul a fost proiectat de Lekker Architects și Lanzavecchia + Wai.

Ikea hacks

Comandată de organizația Lien Foundation din Singapore, cartea de 240 de pagini Hack Care conține peste 50 de proiecte DIY. Aceste modificări pot fi aduse diferitelor articole de mobilier și articole de uz casnic pe care le găsiți în oferta IKEA. Scopul este însă unul important: de a crea o casă care să le vină în ajutorul celor care suferă de demență și al îngrijitorilor acestora.

Manualul, care este făcut să arate ca un catalog IKEA, conține, de asemenea, povești despre ce înseamnă să trpiești cu demență – o tulburare degenerativă a creierului care afectează mai mult de cincizeci de milioane de oameni, în principal pe cei de peste 60 de ani sau peste.

Ikea hacks
Ikea hacks

Catalogul face parte dintr-un kit care include, de asemenea, patru broșuri de instrucțiuni, note și filete lipicioase și un creion. După cum explică creatorii, manualul este concepută pentru a-i încuraja pe cei care îl folosesc să vină cu propriile hacks care să se potrivească cel mai bine nevoilor lor de acasă și personale.

Ikea hacks

Mai multe detalii despre acest super proiect aici

Dacă ți-a plăcut acest articol, îți recomand și: 6 corturi pentru copii (re)inventate de IKEA și pe care le poți face și tu acasă

Share This Post!

1 Comment

  • Ai văzut noul catalog IKEA? Life hacks și reinventarea pieselor clasice | DesignTherapy - Good Media Romania noiembrie 28, 2020 at 10:32 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]