Nu ai brad? Iată 9 idei super-simple de altfel de brazi

Inspiration - DesignTherapy

brad de Crăciun

Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, NU INTRA ÎN PANICĂ! Nu trebuie să cumperi un brad de Crăciun la supra-preț doar pentru că așa spune tradiția. Cu siguranță poți încropi ceva chiar cu ce ai prin casă. Nu mă crezi? Am exact imaginile care te vor inspira! 

Bradul-etajeră poate rămâne în casă și după ce trece Crăciunul. Schimbă decorațiunile și poate deveni display pentru suveniruri sau o mini-bibliotecă.

Acesta este un brad de Crăciun tare original. Și fain mai ales pentru cei care au pisici sau copii. E simplu să te joci printre așa-zisele lui crengi și ai și miros de brad în casă.

Cea mai simplă idee de brad de Crăciun

Ai cu siguranță câteva decorațiuni în casă. Le poți lipi de un perete cu bandă dublu adezivă. Le pui în formă de brad și gata! Sărbătorile nu te vor prinde nepregătit/ă.

O idee super-originală

… este să organizezi cadourile pentru prieteni și familie în formă de brad. Sau, dacă vrei ca bradul de Crăciun să țină mai mult, împachetează festiv câteva cutii și așază deasupra o stea. Iată ce decorațiune originală ai!

Un brad foarte artsy este acesta de mai jos. Tot decorațiuni lipite sunt, ca mai sus, dar de data aceasta încadrate cu o ramă de tablou mai prețioasă. Un astfel de brad va atrage cu siguranță atenția și admirația.

Brad din ce găsești pe lângă casă, am putea spune. Adică aduni câteva crenguțe, iei niște sfoară și câteva decorațiuni și te apuci de amenajat. Luminițele nu trebuie însă să lipsească pentru ca efectul să fie complet:

brad de Crăciun

Brad de Crăciun minimalist

Dacă nici tu nu arunci umerașele de la curățătorie, iată o idee mai bună de a le utiliza:

brad de Crăciun

Brad din amintiri

Adică aduni la un loc fotografiile de peste an, felicitările și desenele făcute de copii și le organizezi sub forma unui brăduț. Îi dai un aer festiv cu beteală aurie și luminițe. Nu trebuie să lipsească steaua din vârf, pe care o poți face chiar din carton.

Ei, această ultimă idee este puțin mai complicat de pus în practică, dar iată ce efect spectaculos. Și mai avem un weekend întreg la dispoziție pentru a reuși să-l punem la punct.

brad de Crăciun

Sper că ați reușit să vă faceți o idee despre cât de simplu este să amenajați casa de Crăciun fără un brad tăiat sau chiar artificial. Sărbătorile înseamnă căldură, liniște, culoare, familie, dragoste. Mai puțin alergătură și bani aruncați pe fereastră. Așa că vă doresc multă inspirație!

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

#DIY: Idei fabuloase pentru împachetarea cadourilor de Crăciun

#Inspiration. Casa perfectă pentru un Crăciun de basm

Arta impachetarii cadourilor (de Craciun si nu numai)

Share This Post!