#Amazing. Apartament boho romantic cu accente moderne

Inspiration - DesignTherapy

În doar 60 de metri pătraţi, cât are apartamentul pe care vi-l prezint azi, proprietarii dau senzaţia că au amenajat de fapt un mic palat. Detaliile romantice, luxoase, se împletesc cu accente minimalist-industriale, dar şi cu elementele vintage ale casei: podelele de lemn, originale şi recondiţionate, ornamentele de pe pereţi. Şi pentru că totuşi elementul comun al amenajării este confortul, bucătăria este una spaţioasă, bine compartimentată şi organizată, superbă.

Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, deoarece vă voi prezenta în detaliu acest superb apartament situat într-o clădire din cărămidă, construită la începutul anilor 1900, aflat la etajul 2 din 4. Este un apartament semidecomandat, cu un hol generos la intrare, care permite crearea unui spaţiu de depozitare. S-au folosit oglinzile pentru a da senzaţia de adâncime, adică pentru ca holul să pară chiar mai mare.

Alvhem15

Trecem în bucătărie, despre care vă spuneam cât e de minunată, dar mai apoi şi în living, unde avem şi o frumoasă zonă de dining:

Alvhem8

Alvhem9

Alvhem10

Combinaţia de stiluri este superbă, o ilustrare perfectă a stilului eclectic, ce păstrează însă o notă puternică de romantism prin elementele de lemn masiv precum masa de dining şi side table în stil vintage, de lângă canapea.

Dormitorul are aproape 20 de metri pătraţi şi este de departe camera mea preferată. Mai ales că are o deschidere către balconul mic şi cochet. Spaţiul de depozitare este mai mult decât generos. Şi când vrei, poţi lăsa uşile glisante deschise şi ai o vedere amplă către întreaga locuinţă. Nu mai pomenesc de ferestrele mari care lasă să intre lumina din zori şi până în seară, dar şi de candelabrul minunat. Superb!

Alvhem7

Ce îmi place la nebunie este felul în care au ales să reinterpreteze mobilierul: scaunele au devenit noptiere de exemplu. Iar stilul uşor romantic observat în living se transpune şi în dormitor, unde avem un birou în acelaşi ton cu masa de dining. Superb! Da, ştiu că mă repet 🙂

Balconul despre care vă ziceam mai sus:

Alvhem1

Şi baia, mică, dar funcţională, bine organizată:

Alvhem14

Ce spuneţi despre acest minunat apartament? Eu m-aş muta azi în el, dacă nu ar avea câteva hibe (mici): 1. cam frumos pentru a fi devastat de un pici care acum învaţă să meargă şi 2. un pic cam departe, pentru că se află în Suedia.

Fotografii: Alvhem.com

 

Share This Post!