Apartament cu aer boho sau #vintage with a twist

Inspiration - DesignTherapy

350 de euro. Cu doar atât se închiriază apartamentul pe care vi-l prezint astăzi. Este un apartement cu două camere, cu accente boho sau vintage dacă vreţi, dar un pic altfel. Veţi vedea cât este de luminos şi armonios amenajat şi îl veţi iubi, cu siguranţă.

Apartament vintage

Canapeaua confortabilă păstrează nota clasică, prin pernele pufoase, linie, textură. Un accent vintage este dat de fotoliu, dar şi de peretele – galerie. Un detaliu care se integrează perfect în decor: masa de cafea.

apartament-vintage-350-de-euro5

Dintr-o astfel de locuinţă nu pot lipsi cărţile. Cele două biblioteci respectă stilul, însă se simte faptul că acest lucru nu este intenţionat, dând un farmec aparte livingului.

apartament-vintage-350-de-euro4

Covorul, pouful sunt elemente boho care întregesc imaginea acestui apartament special. Deşi teoretic este un inconvenient, faptul că apartamentul nu este decomandat are farmecul lui. Uşile glisante fac comunicarea uşoară între dormitor şi living. Îmi imaginez dimineţi somnoroase în care ea citeşte în pat, iar el îşi bea cafeaua pe canapea cu laptopul în braţe. Pot vorbi, se văd, dar au suficientă intimitate pentru a nu se sufoca.

apartament-vintage-350-de-euro3

apartament-vintage-350-de-euro

Iar dormitorul…  o încântare: simplu, curat (iar aici nu mă refer la menaj, ci la faptul că nu există clutter, totul este la locul lui, nu au fost păstrate elemente care aglomerează inutil).

apartament-vintage-350-de-euro1

Apartament vintage, bucătărie modernă

Ce apreciez în mod deosebit la amenajările nordice, cum este acest apartament din Suedia, este faptul că, indiferent de stilul amenajării, bucătăriile păstrează doar spiritul general al designului, nu neapărat şi forma. Astfel, avem parte de bucătării moderne, echipate, fără cusur. Elementele care fac legătura cu restul amenajării sunt cele care practic completează structura de bază: masa, scaunele, câteva obiecte de decor. Cam ca aici:

apartament-vintage-350-de-euro2

Ce aş mai avea de adăugat este faptul că acest apartament se închiriază cu 350 de euro pe lună. Dacă nu mă credeţi, vă arăt aici 🙂 Aş vrea să regăsesc şi în România astfel de amenajări care să fie închiriate la preţuri rezonabile. Cel mai probabil, la noi, un astfel de apartament s-ar închiria cu 450-500 de euro.

Fotografii: AlvhemMakleri.se

Share This Post!